SRH Haarlem University of Applied Sciences.

SRH Haarlem University of UAS се намира в града Хaарлем и предлага няколко бакалавърски степени и една магистърска степен на английски. Университетът е частен и се отличава с преподаването в малки групи и индивидуалния си подход към всеки студент.

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2021

SRH Haarlem University of Applied Sciences.

UNIFY е официален представител за България на SRH Haarlem University of Applied Sciences. Университетът е част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

За университета:

SRH Haarlem University of Applied Sciences е частен университет в Холандия. Университетът е основан през 2021 и като нов университет, той залага на иновативното обучение в програмите си. Малките учебни групи, проектите и съвременните задачи, които имитират реална работна среда са едни от главните подходи заложени в обучението на студентите. Отличителна черта на Haarlem Campus е, че студентите посещават лекции в малки групи и получават лично внимание, обратна връзка, както и персонализиран подход от преподавателите си. Програмите в университета включват стаж, за да могат студентите възможно най-скоро да приложат всичко научено в реална работна среда. Новите студенти получават менторство от второкурсниците. Така SRH Haarlem University of Applied Sciences окуражава контактите между студентите и обмена на идеи и опит. Университетът предлага работа на студентите си в кампуса, а един от най-големите плюсове е, че всички студенти живет в общежития в кампуса. Благодарение на това студентите се познават добре и изграждат близки отношения помежду си.

Haarlem Campus предлага едни от най-търсените специалности на английски в Холандия. Това са Creative Media, Business Psychology, и Digital Transformation Management. Унииверситетът предлага и една магистърска степен на английски - Applied Sustainability Management. Специалностите в Harleem Campus са създадени спрямо актуални тенденции на пазара на труда и нуждата от специалнисти в съответните сфери. Програмите предоставят на завършилите всички уменията, от които се нуждаят в три ключови области:

  • Предприемачески начин на мислене
  • Дигитално бъдеще
  • Етика, социално съзнание и междукултурна комуникация

И трите теми предоставят на студентите уменията на 21 век, необходими за успяват във все по-сложно и бързо развиващо се глобално работно място.

Кампусът на Haarlem Campus е близо до центъра на града, заобиколен е от зеленина и е оборудван със слънчеви тераси, 240 студентски студия, супермаркет и център за „зелена мобилност“, който допълва екосистемата на сградата и стимулира студентите да се насладят на учебния процес.


За града:

Хаарлем е сравнително голям град с население от около 150 000 жители. Стратегически разположен между Амстердам и морето, той предоставя уникалната възможност да си в близост до столицата и в същото време на една ръка разстояние от красивата брегова линия на Холандия. Архитектурата на града е в типичен холандски стил, което го прави привлекателен за много туристи и затова Хаарлем е дом на много музеи, ресторанти, кафета и други интересни места. В града се намира кампусът и на още един университет, което прави мястото оживено с динамична атмосфера и много студенти.

Кампус

Теренът на бившия затвор Cupola се трансформира в студентски кампус за висше образование: модерна и авангардна учебна среда с класни стаи, лабораторни съоръжения, работни места и зони за срещи, инкубатор за стартиране, киносалон и кафене Cupola.

Програми

Applied Sustainability Management

Магистърска програма

Business Psychology

Бакалавърска програма

Creative Media

Бакалавърска програма

Digital Transformation

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo