HU University of Applied Sciences Utrecht

35000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

1100 международни студенти

Основан през 1995

HU University of Applied Sciences Utrecht

 

UNIFY е официален представител за България на HU University of Applied Sciences Utrecht. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

 

За града:

Утрехт е столицата на провинция Утрехт и четвъртият по големина град в Холандия. Населението му е около 300 000 жители. Утрехт също е един от градовете с типично холандска архитектура - средновековни сгради, катедрали, кула, водни канали. Утрехт е град, пълен с млади хора, и това е една от причините, поради което в него има много активен културен живот - събития, музеи, галерии, кина и много други забавления.

 

За университета:

HU University of Applied Sciences Utrecht е приложен университет, който се намира в град Утрехт. Основан е през 1995 година в резултат от сливането на няколко независими институции.

Броят на студентите е около 35,000 като над 1,100 от тях са международни студенти представляващи повече от 100 различни националности. Това го прави един от най-големите приложни университети в Холандия.

В университета се провеждат постоянни проучвания свързани с актуални въпроси и проблеми. По този начин се осигурява непрестанното развитие и подобряване на образователната програма като също така представляват значим принос към професионалната среда не само в Холандия, но и в световен мащаб.

Програми

Creative Business

Бакалавърска програма

Data-Driven Design

Магистърска програма

International Business

Бакалавърска програма

Next Level Engineering

Магистърска програма

Teacher Education in English

Бакалавърска програма

Teacher Education in French

Бакалавърска програма

Teacher Education in German

Бакалавърска програма

Teacher Education in Spanish

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo