HU University of Applied Sciences Utrecht

35000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

1100 международни студенти

Основан през 1995

HU University of Applied Sciences Utrecht

 

За града:

Утрехт е столицата на едноименната провинция и четвъртият по големина град в Холандия. Населението му е около 300 000 жители. Също така Утрехт е един от градовете, които впечетлява с типичната холандска архитектура: средновековни сгради, катедрали, кули, водни канали. Градът е притегателен център за млади хора от цял свят и тук кипи активен културен живот - събития, музеи, галерии, кина и много други забавления.

 

За университета:

HU University of Applied Sciences Utrecht е приложен университет, който се намира в град Утрехт. Основан е през 1995 година в резултат от сливането на няколко независими институции.

Броят на студентите е около 35 000 като над 1100 от тях са международни студенти представляващи повече от 100 различни националности. Това го прави един от най-големите приложни университети в Холандия.

В университета се провеждат постоянни проучвания, свързани с актуални въпроси и проблеми. Това допринася за постоянното развитие и подобряване на образователната програма, което е и значителен принос към професионалнатите среди не само в Холандия, но и в световен мащаб.

Програми

Creative Business

Бакалавърска програма

Data-Driven Design

Магистърска програма

International Business

Бакалавърска програма

Next Level Engineering

Магистърска програма

Teacher Education in English

Бакалавърска програма

Teacher Education in French

Бакалавърска програма

Teacher Education in German

Бакалавърска програма

Teacher Education in Spanish

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo