The Unknown University of Applied Sciences

The Unknown University UAS предлага на студентите възможността да започнат първия си бизнес докато са още в университета. Чрез този новаторски образователен подход, учебната програма успешно съчетава академичните занимания с предприемачески амбиции.

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2023

The Unknown University of Applied Sciences

Unknown University of Applied Sciences безпроблемно интегрира обучението в класната стая с реалния бизнес опит.Тази уникална комбинация е създадена, за да насърчи растежа както на студентите като основатели, така и на тяхната компания, докато оказват значимо, устойчиво въздействие. Преподаването се случва в малки групи, където всеки студент може да получи индивидуално внимание и обратна връзка от професори и експерти от разноонбразни бизнес среди.

От първия ден Вие не само ще преследвате своята акредитирана бакалавърска степен, но и активно ще изграждате и управлявате своя собствена компания. Модулите в учебната програма следват етапите на стартиране и развитие на Вашия бизнес. С фокус върху съчетаването на проучвания с практическото им приложение в реалния свят, програмата на университета е пригодена да обучи основателите на утрешния ден, гарантирайки, че ще завършите не само със степен, но и с процъфтяващ бизнес, готов да остави своя отпечатък в света.

Със съвместна мрежа от експерти в областта на бизнеса, бизнес треньори и фасилитатори на обучението, допълнени гост-лектори, споделящи своят предприемачески опит, образователна среда  в университета предоставя нужните знания и постоянната подкрепа, необходими за трансформиране на Вашия успешен бизнес.

Като дадете тласък на Вашите предприемачески начинания, докато преследвате бакалавърската си степен, Вие ще съчетаете оптимално личностното развитие с растежа на бизнеса. The Unknown University UAS предоставя най-добрата възможност за лично и професионално развитие чрез:

Глобална Мрежа
Програмата предоставя изключителен достъп до глобална мрежа от предприемачи от най-високо ниво, лидери в индустрията, правителства и инвеститори. Тази връзка се простира отвъд традиционните академични граници и служи като катализатор за успех далеч отвъд класната стая.

The Incubator
В сърцето на образователния метод е инкубаторът (The Incubator), където студентите получават индивидуално вниамние и менторство директно от глобална мрежа на университета, както и помощ в прилагането на уроците, научени в модулите, за да моигат студентите да ги приложат директно в своята бизнес компания. В рамките този инкубатор сътрудничеството с предприемачи се превръща в норма, създавайки среда, богата на споделени опит.

Общността "Get in the Ring"
Сътрудничеството на университета с глобалното състезание за стартиращи компании, Get In The Ring, също насочва студентите към световна мрежа, предоставяйки възможности за осигуряване на инвестиции, разширяване на контактите и ангажиране с други предприемачи в глобален мащаб.

Кампус

Titaan е най-големият кампус с влияние върху иновациите в Европа, както и домът на Unknown University UAS. Пространството съчетава университетския кампус с офиси и зали за събития, които безпроблемно свързват компании, студенти и инвеститори.

Програми

Master of Science in Scaling Up

Магистърска програма

Science in Entrepreneurship and Innovation

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo