IELTS Mock Test (примерен изпит)

12.12.2022
IELTS Mock Test (примерен изпит)

Сертификатът по английски IELTS е неотлъчна част от една кандидатура за Холандия, а по-добрият резултат помага за приема. 

За учениците, които няма нужда от пълния курс за подготовка за IELTS, UNIFY организира IELTS Мock Exam (Примерен тест), който цели да ви запознае с формата на изпита и да даде ориентация и нужния опит за успех на всеки един от четирите критерия - Listening, Reading, Writing и Speaking. 

Примерният тест се прави изцяло дигитално, като Speaking компонентът се прави в Zoom с преподавател по IELTS, който дава консултация и обратна връзка за подобрение, а не само вашия резултат. 

При Listening и Reading компонентите ще ви бъде обяснено къде сте допуснали грешки и ще ви бъдат отбелязани грешките на Writing компонента. Ще ви бъде изпратена и рецензия на Writing компонента, по която ще можете да зададете своите въпроси и ако не сте доволни от резултата си ще имате възможността да направите поправка.

Спрямо изкарания резултат на примерния тест, може да се ориентирате дали да се явите директно на изпита или да задълбочите подготовката си. 

Цена: 90 лв. 

Дати: спрямо желанието на ученика

За записване, моля регистрирайте се тук. 

Logo