Курс по Нидерландски език

Курс по Нидерландски език

Приети сте в университет в Холандия и се чудите как да се подготвите най-добре за своето заминаване?  

Не се тревожете, ние сме ви подготвили няколко неща, за да се чувствате спокойни и готови за новата страница на живота ви. А ето и първото от тях: Курс по нидерландски език за начинаещи!

Над 95% от населението на Холандия говори английски език, но какво по-хубаво от това да пристигнете в страната на лалетата и да имате основни познания и по нидерландски език. Всички ще ви се радват да говорите езика им, a както знаем всички, той си има своите специфики. Владеенето на начално ниво нидерландски език ще ви отвори повече възможности при намиране на стаж или работа, а всеки език разбира се, отваря много повече врати пред вас.

Ние ви предлагаме курс по нидерландски език за ниво А1. Курсът е подходящ за начинаещи, без никакъв опит с този език. Курсът се води от нашият специализиран консултант Станислава Рентинг-Чобанова, учила и работила в Холандия, и с нужните знания и ниво за преподаване на нидерландски език. След края на курса, ще достигнете ниво А1. Това ниво покрива основни знания за граматика, разговаряне на основни теми, богат речник от основни думи, водене на кратки диалози, четене на текст с разбиране. Правят са чести тестове и диктовки. 
В края на курса ще получите и сертификат за изкарани 40 учебни часа на ниво А1. 

Курс Начало Край
Курс Нидерландски ниво А1  01.07.2024 24.07.2024

Времетраене: Курсът е с продължителност 40 часа, разделени на 8 посещения по 5 учебни часа. Курсът се ще се провежда в Понеделник и Сряда от 10:30 до 14:20 ч. 

Цена: 490 лв - с включен онлайн учебник + материали+ Facebook група с много упражнения 

Място на провеждане: онлайн в ZOOM

Групите са ограничени, а записването става предварително.

Начин на записване: За повече информация или записвания можете да се вържете се с вашия консултант или от ТУК  директно да запазите мястото си за курса. При въпроси към нашата преподавателка можете да се свържете с нея на 0887027077 или stanislava@unify.bg 

Logo