Курс по нидерландски език

Курс по нидерландски език

Приети сте в университет в Холандия и се чудите как да се подготвите най-добре за своето заминаване?  

Не се тревожете, ние сме ви подготвили няколко неща, за да се чувствате спокойни и готови за новата страница на живота ви. А ето и първото от тях: Курс по нидерландски език за начинаещи!

Над 95% от населението на Холандия говори английски език, но какво по-хубаво от това да пристигнете в страната на лалетата и да имате основни познания и по нидерландски език. Всички ще ви се радват да говорите езика им, a както знаем всички, той си има своите специфики. Владеенето на начално ниво нидерландски език ще ви отвори повече възможности при намиране на стаж или работа, а всеки език разбира се, отваря много повече врати пред вас.

Ние ви предлагаме едномесечен курс по нидерландски език, който е подходящ за начинаещи, без никакъв опит с този език. Курсът се води от специализиран консултант, които е учил и живял в Холандия, и владее нидерландски език. Нивото, което се изучава по време на курса е А1. Това ниво покрива основни знания за граматика, разговаряне на основни теми, богат речник от основни думи, водене на кратки диалози, четене на текст с разбиране. Правят са чести тестове и 2 диктовки. В края на курса ще получите и сертификат за изкарани 40 учебни часа на ниво А1. 

Курс Начало Край
Курс 1 06.06.2022 06.07.2022
Курс 2 07.06.2022 07.07.2022

Времетраене: Курсът е 5-седмичен. Продължителността е 40 учебни часа, които са разпределени всеки Група 1- Понеделник и Сряда  от 10:00 до 13:15 ч.Група 2- Вторнинк и Четвъртък от 13:00 до 16:15 ч, по 4 учебни часа на ден. За тези от вас, който искат индивидуално обучение имаме и индивидуален курс. 

Цена: 500 лв. за целия курс + материали+ Facebook група с много упражнения 
За студенти, кандидатстващи с UNIFY, се прилага отстъпка от 10% и крайната цена на курса е 450 лв. 

Място на провеждане: онлайн в ZOOM

Групите са ограничени, а записването става предварително.

Начин на записване: Свържете се с вашия консултант за повече информация или ни потърсете на 0887027077, yoana@unify.bg 

Logo