Курс за мотивационно писмо и CV

04.10.2020
Курс за мотивационно писмо и CV

Хиляди студенти кандидатстват за университети в Холандия всяка година. Това, което отличава всеки един от тях е представянето им в мотивационното писмо и CV-то. 

Най-добрият начин да покажеш своята нагласа и личност на университета, още преди неговите представители да се свържат с теб, е чрез твоето CV и мотивационно писмо. Умелото им съставяне може не само да пробуди интерес, но и да заклейми твоята позиция в желаната от теб специалност. 

Мотивационното писмо, което се изисква от холандските университети, е с различен формат, от това за другите държави. 

Ние в UNIFY от личен опит знаем колко важно е изготвянето на тези материали и за това предлагаме специализиран курс UnPrepared, в който ще споделим всички тънкости на съставянето на успешно CV и Мотивационно писмо. Курсът ни UnPrepared цели да те улесни максимално в това, което повечето кандидат-студенти смятат за най-сложния елемент на кандидатстването.

Курсът включва уводна част за образованието в Нидерландия, изготвяне на CV по образец и мотивационно писмо на място, така че вкъщи да трябва само да го разпишете и сглобите, проверка и редакция на крайното мотивационно писмо и CV. 

онлайн в ZOOM 19.06.2024 (сряда), 10:00-12:00 часа 90 лв.
онлайн в ZOOM 17.07.2024 (сряда), 10:00-12:00 часа 90 лв.

*** Забележка: Курсът е подходящ за ученици в 11 клас (които се готвят за кандидатстване), както и за ученици в 12 клас (които в момента кандидатстват). Съветваме да сте се насочили към университет и специалност преди да посетите курса, за да може да получите максимума от него. Ако не сте го направили все още, заповядайте на безплатна консултация при нас, за да ви помогнем да се ориентирате в своя избор.

Предварителната регистрация е задължителна, тъй като работим в малки групи и местата са ограничени. За актуални дати проверете тук.

Logo