Zuyd University of Applied Sciences

Чрез отличните програми, проучвания и услуги, университетът се стреми към по-висока позиция в Европейското пространство за Висше образование, с връзки из целия свят.

14000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Zuyd University of Applied Sciences

 

UNIFY е официален представител за България на Zuyd University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

За университета:

Zuyd University of Applied Sciences e университет по приложни науки, в който се обучават над 14 000 студента, като всяка година стартират близо 3900 нови студента. Приблизително 11% от тези студенти са интернационални. Университетът има 9 факултета и 7 отдела за услуги. Факултетите предлагат образование в бакалавърска и магистърска степен, както и обучения за вече завършили. Zyud има кампуси в градовете Херлен, Ситарди и Масстрихт. Чрез отличните програми, проучвания и услуги, университетът се стреми към по-висока позиция в Европейското пространство за Висше образование, с връзки из целия свят. На студентите се дава възможност да вземат участия в много международни проекти и обменни програми. 

За града:

Международният кампус е разположен в град Маастрихт. Маастрихт е един от двата най-стари града в Нидерландия (заедно с Неймеген) и административен център на провинция Лимбург. Разположен е около река Маас. Населението му е 121 050 души. Маастрихт се отличава от повечето холандски градове със своята впечатляваща старинна архитектура, музеи и културни мероприятия. Намиращ се само на 10 минути от Белгия и 30 минути от Германия, Маастрихт е позициониран на стратегическо място и допринася повече възможности за пътуване и опознаване на нови места. Поради факта, че в Маастрихт са разположени два големи университета, градът е студентски, с множество кафенета, заведения, дискотеки и спортни центрове.

За повече информация натиснете ТУК.

Програми

European Studies

Бакалавърска програма

Facility and Real Estate Management

Магистърска програма

Hospitality (Hotel) Management

Бакалавърска програма

Interdisciplinary Arts

Бакалавърска програма

Interior Architecture

Магистърска програма

International Business

Бакалавърска програма

Midwifery

Магистърска програма

Music

Бакалавърска програма

Music

Магистърска програма

Scientific Illustration

Магистърска програма

Theatre

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo