Avans University of Applied Sciences

AVANS е НОМЕР ЕДНО Университет в Холандия 8 поредни години!

30000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2004

Avans University of Applied Sciences

logo avans

UNIFY е официален представител за България на Avans University of Applied Sciences.Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

За университета: 

Avans University of Applied Science е основан през януари 2004 година като сливане на Висше Училище Брабант и Висше Училище Хертогенбош. Принципите на Avans са:
• Сигурност
• Вдъхновение
• Искреност

В Avans над 29 500 студента следват 60 различни програми, а служителите на институцията наброяват около 2000. Самият университет се нарежда винаги в ТОП 3 на държавните класации за университети в страната. Avans има персонално отношение към студента и помага дори извън класната стая. Факторите за успеха на университета и програмите му са иновативността и близкото сътрудничество с международни компании. Студентите имат възможността да разработват свои собствени проекти, както и да карат стажове и практики в компании от цял свят.  

За градовете:

Avans University of Applied Sciences е разположил своите кампуси в три града в южна Холандия, като международните програми се намират в Бреда и Хертогенбош.
• Бреда - Бреда е град в Южна Холандия с население от около 180 000 души. В града има 2 университета, което го прави много студентски град, пълен с млади хора и места за забавление. 
• Хертогенбош - Хергогенбош също се намира в Южна Холандия, като населението му надброява 110 000 души. Градчето е сравнително по-малко от Бреда, но несъмнено множеството кафета, магазинчета, канали и спокойната атмосфера го правят предпочитана дестинация за много студенти и туристи.  
• Тилбург - Тилбург е град в провинция Северен Брабант с население над 200 000 души. Градът е един от основните студентски градове в Холандия, поради факта, че 3 от най-големите университети в Холандия имат кампуси в Тилбург. Поради тази причина градът е дом на множество местни и интернационални студенти, като ги привлича с разнообразието от места за забавление и отдих.   

Класации: 

AVANS е НОМЕР ЕДНО Университет в Холандия за 2020. Също, специалността по Международен Бизнес се класира на първо място от всички подобни програми в Холандия! 

Университетът е горд с призванието си за най-добър, "голям университет по приложни науки в Холандия". Всяка година, Холандският Изследователски Център за Висше Образование проучва качество на образованието в институциите и след това публикува своя анализ в списанието „Full-time Higher Professional Education Options Guide", където международните програми на Avans са изброени като едни от най-добрите в страната през 2012.

14150x opmaak banners Internationaal square 500px

Програмата International Business на Avans е обявена за най-добрата програма в сферата си. Факторите за успеха на програмата са иновативноста и близкото сътрудничество с международни компании и организации, към които студенти разработват свои собствени проекти и следват стажове и практики.

Програми

Environmental Science For Sustainable Energy and Technology

Бакалавърска програма

Finance & Control (international)

Бакалавърска програма

Industrial Engineering and Management

Бакалавърска програма

International Business, campus 's-Hertogenbosch

Бакалавърска програма

International Business, campus Breda

Бакалавърска програма

Master of Animation

Магистърска програма

Master of Arts in Fine Art & Design

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo