Avans University of Applied Sciences

AVANS е НОМЕР ЕДНО Университет в Холандия 7 поредни години!

30000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2004

Avans University of Applied Sciences

logo avans

UNIFY е официален и ексклузивен представител за България на Avans University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

 

За университета: 

Avans University of Applied Science е основан през януари 2004 година като сливане на Висше Училище Брабант и Висше Училище Хертогенбош. Принципите на Avans са:
• Сигурност
• Вдъхновение
• Искреност

В Avans над 29 500 студента следват 60 различни програми, а служителите на институцията наброяват около 2000. Самият университет се нарежда винаги в ТОП 3 на държавните класации за университети в страната. Avans има персонално отношение към студента и помага дори извън класната стая. Факторите за успеха на университета и програмите му са иновативността и близкото сътрудничество с международни компании. Студентите имат възможността да разработват свои собствени проекти, както и да карат стажове и практики в компании от цял свят.  

 

За града:

Avans University е разположил своите кампуси в три града в южна Холандия:
• Бреда - Бреда е град в Южна Холандия с население от около 180 000 души. В града има 2 университета, което го прави много студентски град, пълен с млади хора и места за забавление. 


• Хертогенбош - Хергогенбош също се намира в Южна Холандия, като населението му надброява 110 000 души. Градчето е сравнително по-малко от Бреда, но несъмнено множеството кафета, магазинчета, канали и спокойната атмосфера го правят предпочитана дестинация за много студенти и туристи.  

 
• Тилбург - Тилбург е град в провинция Северен Брабант с население над 200 000 души. Градът е един от основните студентски градове в Холандия, поради факта, че 3 от най-големите университети в Холандия имат кампуси в Тилбург. Поради тази причина градът е дом на множество местни и интернационални студенти, като ги привлича с разнообразието от места за забавление и отдих.   

 

Класации: 

AVANS е НОМЕР ЕДНО Университет в Холандия за 2018. Също, специалността по Международен Бизнес се класира на първо място от всички подобни програми в Холандия! 

Университетът е горд с призванието си за най-добър, "голям университет по приложни науки в Холандия". Всяка година, Холандският Изследователски Център за Висше Образование проучва качество на образованието в институциите и след това публикува своя анализ в списанието „Full-time Higher Professional Education Options Guide", където международните програми на Avans са изброени като едни от най-добрите в страната през 2012.

14150x opmaak banners Internationaal square 500px

Програмата International Business and Management Studies на Avans е обявена за най-добрата програма в сферата си. Факторите за успеха на програмата са иновативноста и близкото сътрудничество с международни компании и организации, към които студенти разработват свои собствени проекти и следват стажове и практики.

Програми

Environmental Science For Sustainable Energy and Technology

Бакалавърска програма

Finance & Control (international)

Бакалавърска програма

Industrial Engineering and Management

Бакалавърска програма

International Business

Бакалавърска програма

International Business (prev. Int. Business and Languages)

Бакалавърска програма

Master of Animation

Магистърска програма

Master of Arts in Fine Art & Design

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo