Изключителен доклад за качеството на Образованието в Белгия

04.07.2024
Изключителен доклад за качеството на Образованието в Белгия

Изключителен доклад за качеството на Howest University of Applied Sciences: Свидетелство за иновации и високи постижения.

Университетите в Белгия са оценявани на всеки 6 години за качеството им, с пълна проверка на всички процеси, методи на преподаване и обучение и реализация на студентите. През юни месец излезе последния доклад, резултатите от който, бързаме да ви споделим.

Университетът по приложни науки Howest получи изключително положителен отзив по време на институционалната оценка за 2024 година. Комитетът похвали Howest като предприемаческа и иновативна институция със силен подход, насочен към студентите, и международна привлекателност.

 

Основни акценти от доклада:

  • Иновации и предприемачество: Howest е високо оценен за ангажираността си към иновациите и предприемачеството.
  • Ориентираност към студентите: Особено внимание беше отделено на индивидуалните нужди на студентите, психичното здраве и работата в малки групи.
  • Култура на качеството: Howest притежава дълбоко вкоренена култура на качество и осигуряване на качеството.
  • Визия и ценности: Ясната визия и ценности на университета са видими във всекидневните операции.
  • Организационна гъвкавост: Както и способността на Howest да реагира на пазарните изисквания и добре обмислената организационна структура са подчертани.

 

Фредерик Д'хулстер, ключова фигура в Howest, подчерта гордостта и ангажираността на цялата общност в университета за постигането на този положителен доклад. Докладът потвърждава позицията на Howest като мислеща за бъдещето и ориентирана към студентите институция.

За повече подробности, прочетете пълния доклад.

Предстои ви избор на университет в чужбина, искате да учите на английски език, в модерна среда с много перспективи и ниски университетски такси от 1100 евро на година - разберете какви за възможностите за образование в Белгия като запазите консултация с единствения специализиран консутант за BeNeLux (Белгия, Нидерландия, Люксембург).

 

Logo