HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences е награден за най-добрият университет по приложни науки за 2014 година в цяла Холандия.

4500 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 1987

HZ University of Applied Sciences

hz logo

UNIFY е официален и ексклузивен представител за България на HZ University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

 

За университета:

Университетът по приложни науки HZ се намира в града Влисинген и има 4500 студенти, 400 от които са международни студенти. Той е награден за най-добрият университет по приложни науки за 2014 година в цяла Холандия. Слоган на университета „където студентите са важни" се прилага на практика през цялото време.

Основните качества на университета са качеството на обучение, условията за лично развитие на всеки студент, взаимно уважение между преподаватели и студенти и добрата професионална ориентация. Целта на университета е да развие у всеки студент способността да се справя с предизикателствата на живота в едно мултикултурно общество. Чрез многогодишни традиции в учебните програми, Вие придобивате знанията и уменията, които ще Ви подготвят към предизвикателствата в кариерата Ви напред.

HZ е разделен на 7 академии и предлага 26 бакалавърски програми, от които 9 на Английски език.

 

За града:

HZ University of Applied Sciences се намира в красивата провинция Зиланд, на Югозападната брегова линия на Холандия в град Влисинген. Градчето е населено от около 45 000 души и е известно с пристанището си и Кралските корабостроителници. През пролетно-летния сезон, Влисинген е изключително популярна дестинация за множество местни и чуждестранни туристи, поради факта, че се намира точно на морето. Също, през пролетта и лятото се правят много музикални фестивали на брега, а студентите също често използват плажа да учат за своите изпити. По цялото крайбрежие има множество заведения и хотели, които предлагат възможности за работа на студентите в градчето.  

 

Класации: 

HZ University of Applied Sciences е награждаван за топ 3 най-добри университети по приложни науки от 2014 насам всяка година в цяла Холандия.

Програми

Chemistry

Бакалавърска програма

Civil Engineering

Бакалавърска програма

Engineering

Бакалавърска програма

Global Project and Change Management

Бакалавърска програма

Industrial Engineering and Management

Бакалавърска програма

Information and Communication Technology

Бакалавърска програма

International Business

Бакалавърска програма

Logistics Engineering

Бакалавърска програма

River Delta Development (MSc)

Магистърска програма

Tourism Management

Бакалавърска програма

Water Management

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo