Партньори

Програма за индивидуално менторство

Програма за индивидуално менторство

ABLE Mentor е програма за индивидуално менторство, създадена през 2013 г. от група приятели, обединени от членството си в сдружение Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

След успешното провеждане на първия сезон на ABLE Mentor в София, екипът бързо намира съмишленици в Русе и Стара Загора. В следващите години програмата е организирана поне за един учебен срок в градовете Варна, Бургас, Казанлък, Благоевград, Враца, Пазарджик, Дупница.

Към средата на 2018 г., 5 години след създаването на ABLE Mentor, в програмата са взели участие над 1000 ученици и ментори, а за организацията в различните градове са работили повече от 60 доброволци.

Списание Образование и Специализация в чужбина

Списание Образование и Специализация в чужбина

Сп. Образование и специализация в чужбина - единственото българско издание за образование и специализация в България и по света. Списанието представя подробно процедурата за кандидатстване за бакълавърска, магистърска, и докторска степен, чуждестранни университети и колежи, визи и право за работа, дава полезна и актуална информация за тестове, изпити, конкурси, стипендии.

Къде да го намерим: вестникарската мрежа в цялата страна, бензиностанции, книжарници, магазини и хипермаркети, електронни книжарници, на изложения за образование или онлайн на www.studyabroad.bg .

Туристическа Агенция

Туристическа Агенция

Юниуей Травъл може да ви съдейства при резервирането на самолетни билети до Холандия и обратно, да ви препоръча най-добрите цени и условия за нискобюджетните авиолинии, с който да стигнете на най-добра цена до Холандия. За първите дни, в който все още нямате резервирана квартира, не се колебайте да помолите Юниуей Травел да осигури хотелско настаняване за вас в Холандия. Ние познаваме градовете и разположението на университетите и знаем кое ще е най-подходящото настаняване за вас или вашите родители, които са ви дошли на гости. Не се колебайте да се обърнете към Юниуей Травел за изготвяне на медицинските ви осигуровки преди да заминете в Холандия. Ние можем да изготвим целия маршрут за вас, до входната врата на университета. Разбира се, всички студенти на UNIFY ползват отстъпки и преференциални цени за резервациите им през Юниуей Травел.

За повече информация:  www.uniway.bg или за контакт: office@uniway.bg

Организация

Организация

"Еdu.tuk-tam.bg е проект, създаден и развиван от организация на българите с опит в чужбина, които вярват в България – сдружение „Тук-Там". Целта на проекта е да сподели от първа ръка полезна и практична информация за водещи университети и специалности в чужбина, за да ориентира учениците и кандидат-студентите в избора им на висше образование. Информацията на уеб сайта е подбрана от настоящи или бивши български студенти зад граница.

"Вярваме, че заслужаваш да обиколиш света, да получиш качествено образование и да преследваш мечтите си. След като вземеш максимума от образованието и опита ТАМ, ще те чакаме ТУК, за да направим заедно България още по-добро място." - това е посланието на "Тук-Там".

Организация

Организация

Ако целта ти е успешна професионална реализация в България, след като си учил или работил в чужбина, то можеш да откриеш отговорите на всичките си въпроси на полезния и вдъхновяващ форум “Кариера в България. Защо не?”.

Форум “Кариера в България. Защо не?” е награждаван ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината, което доказва огромния принос на събитието както в обществен, така и в бизнес план. Жури от топ специалисти в сферата на PR, журналистика и събитиен мениджмънт посочиха форума като най-доброто бизнес събитие на България за 2011 и 2012 година, което ни прави изключително горди!

Организация

Организация

IDHEM е организация, базирана в Хага, която се занимава с проблемите на имигранти от ЕС. Мигрантите могат да се обърнат към IDHEM за безплатен съвет в областта на труда, жилищното настаняване и здравеопазването. Към фондация IDHEM работят ентусиазирани доброволци и консултанти, които говорят различни езици. Те имат богат опит в подкрепата и предоставянето на информация и съвети на мигранти и са на разположение за личен разговор на място, за информация по телефона или участват в проекти.

Контакти:

Tелефон: 070-365 81 83 Mобилен: 06-41196223 Email:  info@idhem.nl Уебсайт: www.idhem.nl

Специализирани кариерни тестове за Холандия

Специализирани кариерни тестове за Холандия

UNIFY е официален представител на холандската компания Икарес за кариерно ориентиране, която предлага специално разработени тестове и консултация за професионално ориентиране. От 2002 година Икарес работи освен в Нидерландия, но и в много европейски страни като Испания, Ирландия, Германия, Русия и други като предлага своите продукти на съответния език. От 2013 година Икарес вече се предлага на българския пазар като всички тестове са на български език. На български език можете да направите тест за кариерно ориентиране обвързано с избор на специалност и висше учебно заведения, ще получите подробен доклад и пълен ориентационен профил.

Ако имате интерес и искате да си направите тест, то може да се свържете с нас на info@unify.bg

Платформа за търсене на работни позиции

Платформа за търсене на работни позиции

European Language Jobs е платформа, специално създадена за търсене на работни позиции, изискващи владеенето на няколко езика. Това е една среда за срещи между кадри и компании, която оперира в повече от 49 страни и 57 езика. Платформата е доста user-friendly, но в същото време е персонализирана специално за твоите нужди и постоянно се обновява. Създадена е от екип, който вярва в стойноста на владеенето на няколко езика и опита в международна среда.

https://www.europelanguagejobs.com

StudyStars

StudyStars

StudyStars – платформа за онлайн подготвителен курс за обучение в Холандия. Курсовете се провеждат изцяло онлайн и са предназначени за студенти, които са приети в университетите по приложни науки в Холандия. Курсовете се провеждат от преподаватели в най-добрите холандски университети, а целта им е да подготвят студентите да направят плавния преход от училище към университет и да започнат учебната година по-уверени и подготвени. Студентите на UNIFY ползват отстъпка от цената на курсовете, така че не се колебайте да се свържете с нас за код за намаление от цената на курса.

study-stars.com

IELTS Курс UNIFY

IELTS Курс UNIFY

От октомври 2019 г. UNIFY оргнизира курс за подготовка за изпита IELTS.
За да улесним подготовката ти за IELTS, от UNIFY предлагаме специализиран, практически курс за подготовка, в който кандидат студентите ще работят в малки, интерактивни групи (до 8 човека) и с помощта на дигитални материали. Курсът е съобразен с датите на изпита и ще се състои в продължение на 6 седмици, а занятията се провеждат всяка събота от 9:20 - 14:10ч в офиса на UNIFY в гр. София
В рамките на Дни на Холандското образование ще можете да получите информация от нашите преподаватели.

ARC Academy

ARC Academy

ARC Academy е основана през 2019 година с мисия да бъде мост между младите таланти и креативните индустрии. Името ни въплъщава целия творчески спектър на една арка, която води напред амбициозните и талантливи бъдещи професионалисти. Вече над 140 студенти избраха ARC Academy за тяхното професионално развитие, като 85% от възпитаниците ни намериха своето работно място в креативната индустрия.

ARC Academy е място, където студентите могат да започнат да градят дългосрочна кариера, да създават нови връзки, да се запознаят с доказани професионалисти и да натрупат практически опит от лидери в гейм и креативната индустрия. В България партнираме с гейм и криейтив студиа като Creative Assembly, Gameloft, Haemimont Games, Redefine, Snapshot Games.

  • 100% практически програми, водени от професионалисти     
  • Приложими знания от водещи компании в индустрията         
  • Съвременни методи на обучение
  • Кариерна реализация в креативната и гейм индустрия           

Професионални програми

  • Game Design
  • Concept Art
  • 3D Modeling
  • Animation & Visual Effects
  • Game Programming 

За повече информация относно такси, изисквания за прием се свържете с консултантите на UNIFY.

Logo