KdG University of Applied Sciences

В KdG студентите се възползват от практическо обучение, което съчетава теоретични знания с практически умения, подготвяйки ги за успешна кариера. Университетът набляга на ученето чрез опит, стажовете и партньорството с лидери в индустрията.

14600 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

1500 международни студенти

Основан през 1995

KdG University of Applied Sciences

Университетът за приложни науки Karel de Grote (KdG) в Белгия е динамична институция, известна с иновативния си подход към висшето образование. Основан през 1995 г., той предлага широка гама от бакалавърски и магистърски програми в различни области, включително здравеопазване и социална работа, управление и бизнес, образование, изкуства и инженерни технологии.

В KdG студентите се възползват от практическо обучение, което съчетава теоретични знания с практически умения, подготвяйки ги за успешна кариера в избраните от тях области. Университетът набляга на ученето чрез преживяване, стажовете и партньорствата с лидери в индустрията, за да гарантира, че студентите са добре подготвени за работната сила.

KdG се гордее със своята разнообразна и приобщаваща общност, приветствайки студенти от различни среди и култури. Университетът насърчава подкрепяща учебна среда, в която студентите могат да процъфтяват академично и лично.

Освен това KdG се ангажира с научни изследвания и иновации, като членовете на факултета са активно ангажирани в изследователски проекти, които се занимават с обществените предизвикателства и допринасят за напредъка на знанието в съответните им области.

KdG предлага различни възможности за студентите да придобият международен опит. Това включва програми за обмен с партньорски университети по целия свят, международни стажове и опции за обучение в чужбина. Университетът също посреща чуждестранни студенти в своя кампус, предоставяйки услуги за подкрепа, за да им помогне да се приспособят към живота в Белгия.

KdG участва активно в местната общност, като си партнира с организации и институции за справяне със социалните, икономическите и екологичните предизвикателства. Чрез инициативи за ангажиране на общността студентите имат възможност да приложат своите знания и умения, за да окажат положително въздействие в обществото, като същевременно придобиват ценен практически опит.

Кампус

Кампусът на университета е оборудван с модерни съоръжения, включително най-съвременни лаборатории, библиотеки и услуги за подпомагане на студентите. KdG предлага оживен живот в кампуса с различни студентски клубове, общества и дейности.

Програми

Applied Computer Science

Бакалавърска програма

International Business Management

Бакалавърска програма

Multimedia & Creative Technologies

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo