Inholland University of Applied Sciences

В четирите кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.

29000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

7000 международни студенти

Основан през 2002

Inholland University of Applied Sciences

inholland university magenta
UNIFY е официален представител за България на Inholland University of Applied Sciences. Университетът е част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.
 
За университета: 
 
Inholland University of Applied Sciences е образователна институция с около 30 000 студенти, идващи от над 100 различни държави.
Като университет по приложни науки, мисията на Inholland е да осигурява на своите студенти качествено образование с практическа насоченост. Тези, които учат в Inholland University of Applied Sciences могат да бъдат сигурни в професионалното образование, което получават. В четиритте кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.
 
Inholland е университет, който предлага много повече от професията, за която се обучавате. Развиването на лидерски умения и личностното израстване са неразделна част от обучението в университета. Трите основни принципа на Inholland са: креативна икономика, здраво общество и технологии с устойчиво развитие.
 
За града: 
 
Inholland University of Applied Sciences има кампуси в 4 града - Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт. Като столица и световно известен град, Амстердам предлага неограничени възможности за всякакви развлечения в свободното време. Романтичните кафета, нощният живот, множеството фестивали, разнообразието от магазини и паркове са само част от предимствата на големия град. Амстердам е ежегодно избиран от хиляди студенти като място за учене бъдещо развитие. Хаарлем е също сравнително голям град, с население от около 150 000 жители. Стратегически разположен между Амстердам и морето, той предоставя уникалната възможност да си в близост до столицата и в същото време на една ръка разстояние от красивата брегова линия на Холандия. Хага е град, разположен на брега на морето, с население от 550 000 души. Градът е известен най-вече с Международния съд и Двореца на Мира, които се намират в Хага. Независимо от факта, че столицата на Холандия е Амстердам, холандското правителство и парламент са разположени именно в Хага. Делфт е студентско градче с население от 100 000 души, намиращо се в непосредствена близост до Хага. В градчето се усеща уютна и гостоприемна атмосфера, поради забележителната му архитектура, тесните улички, кафенета и канали.    

Програми

Aeronautical Engineering

Бакалавърска програма

Applied Mathematics / Data Science

Бакалавърска програма

Business Innovation

Бакалавърска програма

Creative Business

Бакалавърска програма

Information Technology

Бакалавърска програма

Tourism Management

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo