Inholland University of Applied Sciences

В четиритте кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.

29000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

7000 международни студенти

Основан през 2002

Inholland University of Applied Sciences

inholland university magenta
UNIFY е официален представител за България на Inholland University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.
 
За университета: 
 
Inholland University of Applied Sciences е образователна институция с около 30 000 студенти, идващи от над 100 различни държави.
Като университет по приложни науки, Inholland смята, че неговата мисия е да осигурява своите студенти с качествено образование. Тези, които учат в Inholland University of Applied Sciences могат да бъдат сигурни в качественото професионално образование, което получават. В четиритте кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.
 
Inholland е университет с отлични ценности. Той предлага много повече от професията, за която се обучавате. Индивидуалното развитие и лидерството са неразделни части от обучението в университета. Трите основни принципа на Inholland са: креативна икономика, здраво общество и технологии с устойчиво развитие.
 
За града: 
 
Inholland University of Applied Sciences има кампуси в 4 града - Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт. Като столица и световно известен град, Амстердам предлага неограничени възможности за всякакви развлечения в свободното време. Романтичните кафета, нощният живот, множеството фестивали, разнообразието от магазини и паркове са само част от предимствата на големия град. Амстердам е ежегодно избиран от хиляди студенти като място за учене бъдещо развитие. Хаарлем е в също сравнително голям град, с население от около 150 000 жители. Стратегически разположен между Амстердам и морето, градът предоставя уникалната възможност да си в близост до столицата и в същото време на една ръка разстояние от красивата брегова линия на Холандия. Хага е град, разположен на брега на морето, с население от 550 000 души. Градът е най-вече известен с Международния съд и Двореца на Мира, които се намират в Хага. Независимо от факта, че столицата на Холандия е Амстердам, холандското правителство и парламент са разположени именно в Хага. Делфт е студентско градче с население от 100 000 души, намиращо се в непосредствена близост до Хага. В градчето се усеща уютна и гостоприемна атмосфера, поради забележителната му архитектура, тесните улички, кафенета и канали.    

Програми

Aeronautical Engineering

Бакалавърска програма

Business Innovation

Бакалавърска програма

Creative Business

Бакалавърска програма

Information Technology

Бакалавърска програма

Mathematical Engineering

Бакалавърска програма

Tourism Management

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo