Windesheim University of Applied Sciences

Windesheim е в Топ 3 на университети по приложни науки в Холандия. Университетът е високопоставен от студенти и експерти. Студентите оценяват високо личното отношение към тях, което им позволява да работят в малки групи, където могат да изявят своите таланти.

25000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 1986

Windesheim University of Applied Sciences

                                    

UNIFY е официален представител за България на Windesheim University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

За университета: 

Windesheim е в Топ 3 на университети по приложни науки в Холандия. През 2023 година е отличен като втория най-добър университет в Холандия. Университетът е високопоставен от студенти и експерти. Студентите оценяват високо личното отношение към тях, което им позволява да работят в малки групи, където могат да изявят своите таланти. Във Windesheim студентите не са просто числа, а преподавателите и треньорите предизвикват студентите да мислят, да ги стимулират да дават най-доброто от себе си. Университетът също така е известен със своите иноваторски и предприемачески подход. Той работи в тясна връзка с бизнес компаниите и институциите, така че студентите да могат да приложат знанията си на практика. По този метод на работа се дава професионално направление на студентите. UNIFY e ексклузивен и единствен представител на университета за България. 

За града: 

Windesheim е разположен в град Zwolle - това е много гостоприемен и безопасен град, който се намира на час път от Амстердам, който има много достъпен стандарт на живот. Zwolle е добре познат със своя исторически градски център, изпълнен с много кафенета, ресторанти, магазини и културни мероприятия. Международните студенти се настаняват близко до кампуса и до центъра на града, където учат и живеят заедно. Също така студентите разполагат с много съоръжения: спортни - включващи фитнес център, катерачна стена, голям плувен басейн; медицински център; копирен център; магазин в кампуса, както и столова, Starbucks кафе.

 

Класации: 

Windesheim University of Applied Sciences заема почитното второ място за най-добър голям университет по приложни науки в Холандия за 2023 година, според холандската класация за висши учебни заведения "Keuzegids". 

 

 

Програми

Global Project and Change Management

Бакалавърска програма

International Business

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo