VIVES University of Applied Sciences

VIVES UAS предлагаща набор от международни програми. Със силен фокус върху приложните науки, VIVES предоставя практически подход към образованието, подготвяйки учениците за предизвикателства в реалния свят в избрани в избраните от тях области.

17000 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2013

VIVES University of Applied Sciences

VIVES University of Applied Sciences е университет в Белгия. Със своето модерно висше образование, иновативни практически изследвания и услуги, предоставяни на обществото, VIVES предлага адекватен отговор на социалните предизвикателства на днешния и утрешния ден. VIVES е  приятелски настроен и ориентиран към хората университет за приложни науки, който се концентрира върху професионално ориентирани бакалавърски степени. По този начин Университетът за приложни науки гарантира, че неговите студенти допринасят за глобализирания свят както като успешни личности, така и като професионалисти. Университетът разполага с три кампуса с програми на английски: Остенде, Кортрейк и Брюж.

VIVES е изцяло и активно ангажиран с развитието на уменията на студентите. Студентите получават възможности да работят върху бъдещето си. Това е отразено в мотото на университета по приложни науки: Design Your Future. VIVES вярва, че е важно студентите и професорите да вършат работата си с ентусиазъм. Ето защо университетът по приложни науки им предлага широки възможности за развитие и разпространение на своя опит.

VIVES избира да постави на първо място отговорността, както и на признателността и уважението към всеки индивид. Устойчивостта е друг важен ангажимент за VIVES. VIVES има за цел да бъде създател на тенденции във висшето професионално образование чрез иновации.

Университетът набляга на мултикултурната среда, като посреща студенти от различни националности и предлага програми за обмен, стажове и сътрудничество с партньорски институции по целия свят. Чрез своите международни инициативи VIVES има за цел да култивира глобална перспектива сред своите студенти, като ги оборудва с уменията и опита, необходими, за да процъфтяват в днешния взаимосвързан свят.

Програми

Aeronautical Engineering

Бакалавърска програма

Airline Pilot

Бакалавърска програма

Bachelor in Aviation

Бакалавърска програма

Business Management

Бакалавърска програма

Culinary Arts

Бакалавърска програма

Hospitality Management

Бакалавърска програма

Unmanned Aircraft Systems

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo