HAS Green Academy (University of Applied Sciences)

3000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

2500 международни студенти

Основан през 1947

HAS Green Academy (University of Applied Sciences)

UNIFY е официален представител за България на HAS University of Applied Sciences. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. За онлайн информационен пакет, можете да се обърнете към консултанта си или да го запитате ТУК.

През септември 2022 г. университетът обяви новото си име - HAS Green Academy, което подсказва за фокуса на  образованието.  В съвременния и динамичноразвиващ се свят сложността на социалните проблеми в областта на селското стопанство, храните и жизнената среда изискват нови отговори и нови решения!

За университета:

HAS Green Academy е университет по приложни науки в Холандия. HAS e най-добрият образователен и експертен център в Южна Холандия в сферите на хранително-вкусовата промишленост и околната среда.
Университетът има 2 кампуса - Хертогенбош и Венло. Основен принцип на стратегия за интернационализация на университета е: "Отличното професионално образование е международно усилие".

HAS предлага 2 бакалавърски програми на английски език в сферата на управлението на хранително-вкусовата промишленост, всички с продължителност 4 години. 

За града:

Хергогенбош се намира в Южна Холандия, като населението му надброява 110 000 души. В непосредствена близост до Айндховен и летището, Хертогенбош несъмнено е позициониран на стратегическо и удобно място в Холандия. Множеството кафенета, магазинчета, канали и спокойната атмосфера го правят предпочитана дестинация за много студенти и туристи.  

Класации:

В проучването Elsevier "Best Studies 2019" университетът получи оценка за най-добър специализиран университет по приложни
науки в Холандия. От общо десетте програми на HAS, 7 са получили над средния рейтинг. Останалите 3 програми за
обучение получиха среден рейтинг.
През 2019 университетът получи 2-ро място за най-добър университет по приложни науки в Холандия от Keuzegids HBO.
През 2022 университетът получава признание за Top Rated Programme за програмата по International Food & Agribusiness от Keuzegids -HBO: независимо, сравнително ръководство за всички програми на HBO.

Програми

Horticulture & Business Management

Бакалавърска програма

International Food & Agribusiness

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo