Hotelschool The Hague

Създаден през далечната 1929 г., HotelschoolThe Hague е един от най-престижните университети по хотелиерство и туризъм не само в Холандия, но и в целия свят!

2500 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

800 международни студенти

Основан през 1929

Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague е основан и финансиран през 1929 г. от индустрията на хотелиерството, за да създаде централно място, където партньори в бранша могат да придобият и да споделят нови идеи, умения и знания. Още от своето основаване Hotelschool The Hague се превръща в международно училище, специализирано в управлението на хотелиерството.

В Hotelschool Хага ще се присъедините към един вълнуващ и разнообразен свят от различни националности, езици и култури. Ще учите със студенти от цял свят, които споделят страстта си към гостоприемството. Работата в международни екипи е от съществено значение за бъдещия успех в бизнеса с хотелиерство. В университетa учат само около 2 000 студенти, което позволява на Hotelschool The Hague да заложи на индивидуалното внимание към всеки един студент и провеждането на лекции и семинари в малки групи.

Също така университетът е дом на един от водещите изследователски центрове в сферата на хотелиерството, където се провеждат изследвания за иновациите в индустрията на хотелиерството. Отделът за хотелиерско консултиране съветва и обучава професионалисти в сферата на гостоприемството, както чрез провеждането на семинари във външни фирми, така и чрез годишните летни курсове на Hotelschool The Hague. Резултатите от изследванията в центъра се прилагат доста бързо в университетските образователни програми, така че студентите да се учат от реални бизнес случаи в сферата гостоприемство.

 

Програми

Hospitality Management

Бакалавърска програма

International Hospitality Management

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo