Wittenborg University of Applied Sciences

1100 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

900 международни студенти

Основан през 1987

Wittenborg University of Applied Sciences

UNIFY е официален представител за България на Wittenborg University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

 

За университета: 

Wittenborg University of Applied Sciences е 'бутиков приложен университет' с основен фокус върху мениджмънта. Личното отношение към образованието на всеки един от студентите е от изключително значение и точно това го отличава от много други университети.

Мисията на университета е да промотира високи постижения в преподаването и научаването на всичко свързано с международния бизнес и мениджмънта, както и да създава най-добрата среда за преподаватели и студенти, където международността, разнообразието и етиката поставят основата на успешно приложно, научно базирано глобално образование. 

Над 100 националности работят и учат заедно в двата кампуса в Апелдорн и Амстердам като единственият език на преподаване е английският. В момента броят на студентите е около 1000, като едва 10% от тях са от Холандия, останалите 90% са изцяло международни студенти.

С фокус върху предмети включващи предприемачество, иновация, устойчивост и нови технологии, Wittenborg University of Applied Sciences е един от най-бързо развиващите се независими международни приложни университети в Холандия.

 

За града:

Wittenborg University of Applied Sciences има два кампуса - един в Апелдорн (главния кампус) и  един в Амстердам, като и на двете места програмите са изцяло на английски език.

Апелдорн: Апелдорн се намира в Централна Холандия. Поради стратегическото му положение и близостта до основните градове в Холандия и чужбина, градчето е често предпочитана учебна дестинация. Също, множеството исторически забележителности, кафенета и магазини, както и увеселителния парк в Апелдорн са само част от привлекателните атракции на градчето.

Амстердам: Като столица и световно известен град, Амстердам предлага неограничени възможности за всякакви развлечения в свободното време. Романтичните кафета, нощният живот, множеството фестивали, разнообразието от магазини и паркове са само част от предимствата на големия град. Амстердам е ежегодно избиран от хиляди студенти като място за учене бъдещо развитие. 

 

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo