Летни Езикови Ваканции и Лагери в Чужбина

Летни Езикови Ваканции и Лагери в Чужбина

UNIFY Academy организира летни езикови ваканции и лагери в чужбина за ученици от 10 до 18 години. Дестинациите, които сме подбрали са атрактивни и популярни както за релакс през лятната ваканция, така и за обучение, надграждане на езиковите умения.              Кампусите на нашите партньори – акредитирани и престижни езикови центрове се намират в Австрия, Великобритания, Германия, Испания, Франция, Малта и Кипър, където се събират младежи от цял свят. 

Ако се чудите какви са ползите ето 5 причини да се включите в приключението наречено ,,езикова ваканция в чужбина“:

yes Освен безспорната полза да учите езика на място, ще се запознаете с ваши връстници от цял свят. Някои от тези приятелства продължават и занапред, може да си пишете и комуникирате, а защо не и да планирате следващата лятна ваканция. 

yes Ще станете по-самостоятелни и няма да се страхувате вече от това как да се справяте без родителска помощ. Ще откриете нови хоризонти, ще се сблъскате с предизвикателствата, които ще ви дадат увереност.

yes Не си представяйте, че ще учите по цял ден и след часовете ще пишете домашни! Чакат ви екскурзии, спортове, кръжоци, вечерни забави и приключения. Практикуването на езика излиза извън класната стая и неусетно ще се отпуснете да говорите, а и много нови думи ще научите! 

yes Ще ти помогнат за подобряване на CV-то, ще ти донесе повече международен опит, както и развитие на допълнителни качества като устойчивост, адаптивност, самостоятелност, увереност. ЩЕ придобиеш повече увереност в себе си и своите качества. 

yes Не на последно място това е чудесна и много приятна подготовка за новата учебна година. Резултатите са безспорни: по-добри оценки в училище и по-висока успеваемост при явяване на изпит за международнопризнат сертификат. Вашите родители няма да съжаляват за тази инвестиция в образованието, а вие ще осъзнаете колко пълноценно и приятно е минало времето! 

 

=> Записванията за езикови ваканции, които поемаме са индивидуални, но целим събиране на няколко деца, с цел да може да пътувате заедно и да споделите тези незабравими емоции. Ние поемаме цялата организация, свързана със запазване на полети, обучение, настаняване и трансфери. 

Ще се радваме да се срещнем с вас – нашите бъдещи пътешественици и вашите родители, които сигурно ще имат много въпроси, а може би и колебания дали и кога е най-удачно да се планира това вълнуващо пътуване в чужбина! Не се колебайте да се свържете с нас!

Logo