ArtEZ University of Arts

3000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2002

ArtEZ University of Arts

UNIFY е официален представител за България на 20 холандски университета. ArtEZ University of Arts не е част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университета не работи с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Таксата за кандидатстване за всеки следващ непартньорски университет е 150лв.

За университета:

ArtEZ University of Arts  е една от най- големите академии в Нидерландия. Тя комбинира няколко арт института и дисциплини. Името на академията идва от съкращението на градовете, където са кампусите и - А- Арнем, Е- Енсхеде и З- Зволе.  С повече от 900 човека персонал, от които над 600 преподаватели. Много от тях все още работят в сферата на бизнеса.

Зад АrtEz стои международно признат стандарт на образование. Студентите, които завършват академията знаят какви зная и сила държат в ръцете си. През годините те са изградили много артистичност и занаятчийство. Също така знаят как да изразят своя талант и да го представят в ясна социална позиция или да разпознават посланията вложение в подобни творби. Завършващите в ArtEz са готови да работят на най- високо ниво в международна среда.

Учейки в ArtEz, ще ви бъде дадено пространството да се развивате като индивидуалисти, да се научите да работите в група, да функционирате в организации. ArtEz се стреми да създава стимулираща среда и културна инфраструктура в кампусите си в Арнем, Енсхеде и Зволе.

Тук можете на намерите програми като изобразително изкуство,архитектура, мода, дизайн, музика, театър, креативно писане и танци. С над 3000 студента, които не само изучават тези програми, а директно прилагат наученото. Всички ученици ще имат и възможността да работят за големи компании, правителства, неправителствени огранизиции, с които академията работи.

За града:

Кампусът в Арнем предлага разнообразни дисциплини, свързани с дизайн, музика, танци, архитектура, литература.

В Енсхеде специалностите са графичен дизайн, изящни изкуства, музика и образование в изкуството.

В последния кампус в Зволе се предлагат същите специалности като в Енсхеде с изключение на изящни изкуства. Също така се предлага и архитектура и интериорен дизайн.

Програми

Classical Music

Бакалавърска програма

Composition for Film and Theatre (on Campus or Online)

Бакалавърска програма

Crossmedia Design

Бакалавърска програма

Dance Artist

Бакалавърска програма

Design Art Technology

Бакалавърска програма

Fashion Design

Бакалавърска програма

Fine Art

Бакалавърска програма

Fine Art Arnhem (BEAR)

Бакалавърска програма

Graphic Design

Бакалавърска програма

Jazz & Pop

Бакалавърска програма

Moving Image

Бакалавърска програма

Product Design

Бакалавърска програма

Всички Приложни Университети

Logo