ArtEZ University of Arts

3000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 2002

ArtEZ University of Arts

UNIFY е официален представител за България на 20 холандски университета. ArtEZ University of Arts не е част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университета не работи с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Таксата за кандидатстване за всеки следващ непартньорски университет е 150лв.

За университета:

ArtEZ University of Arts  е една от най- големите академии в Нидерландия. Тя комбинира няколко арт института и дисциплини. Името на академията идва от съкращението на градовете, където са кампусите и - А- Арнем, Е- Енсхеде и З- Зволе.  С повече от 900 човека персонал, от които над 600 преподаватели. Много от тях все още работят в сферата на бизнеса.

Зад АrtEz стои международно признат стандарт на образование. Студентите, които завършват академията знаят какви зная и сила държат в ръцете си. През годините те са изградили много артистичност и занаятчийство. Също така знаят как да изразят своя талант и да го представят в ясна социална позиция или да разпознават посланията вложение в подобни творби. Завършващите в ArtEz са готови да работят на най- високо ниво в международна среда.

Учейки в ArtEz, ще ви бъде дадено пространството да се развивате като индивидуалисти, да се научите да работите в група, да функционирате в организации. ArtEz се стреми да създава стимулираща среда и културна инфраструктура в кампусите си в Арнем, Енсхеде и Зволе.

Тук можете на намерите програми като изобразително изкуство,архитектура, мода, дизайн, музика, театър, креативно писане и танци. С над 3000 студента, които не само изучават тези програми, а директно прилагат наученото. Всички ученици ще имат и възможността да работят за големи компании, правителства, неправителствени огранизиции, с които академията работи.

За града:

Кампусът в Арнем предлага разнообразни дисциплини, свързани с дизайн, музика, танци, архитектура, литература.

В Енсхеде специалностите са графичен дизайн, изящни изкуства, музика и образование в изкуството.

В последния кампус в Зволе се предлагат същите специалности като в Енсхеде с изключение на изящни изкуства. Също така се предлага и архитектура и интериорен дизайн.

Програми

Fine Art Arnhem

Бакалавърска програма

Graphic Design

Бакалавърска програма

Product Design

Бакалавърска програма

Всички Приложни Университети

Logo