Нашите Кариерни Консултанти

01.01.2020

Кариерни консултанти и водещи на курса за Кариерно ориентиране:

Милена Генчева има над 10 години опит в сферата на кариерното ориентиране и образованието в чужбина. Завършила е образованието си по Международен мениджмънт и консултации в университета Бреда в Холандия, а след това се сертифицира за кариерен и личностен коуч в Ериксон в Канада. 

Консултирала е над 1000 ученика, на които е помогнала в пътя на правилен избор на специалност в университет. По време на работата си като кариерен консултант, разработва авторски метод, който комбинира най-добрите похвати на кариерното ориентиране, кариерното консултиране и кариерния коучинг в един модел, наречен "Кариерен компас", с който дава възможност на учениците и бъдещите кандидат-студенти от България да открият парченцата от пъзела им и да съставят своя кариерна карта. 

Използва иновативни похвати и методи, които е придобила от образованието си в Холандия, както и от редица обучения, курсове и практическа работа с ученици. Според нея, индивидуалният подход към всеки ученик и неговите силни качества, е ключът към разковничето на въпроса "Коя е най-подходящата специалност?". Нейна мисия е да направи процеса на избор на професия вълнуващ и интересен, а учениците да са вдъхновени и успешни.


Ивайло Кръстев e завършил докторантура по „Психология“ във Великобритания. По време на следването си, Ивайло е работил по редица научни проекти и има експертиза в сферата на мотивацията, невропсихологията, когнитивните процеси и психичното здраве на индивида. Участвал е в редица международни конференции и като докторант е преподавал на други студенти. Впоследствие започва работа като асистент-лектор по психология в университета.

През 2021 г. се връща в родната България, за да стане част от екипа на UNIFY, мотивиран от мисията му да помага с опита и знанията си на всички бъдещи студенти, които са на прага да вземат едно от най-важните решения в живота си, а именно какво и къде да учат!

В кариерния курс за професионална ориентация, той преплита не само опита си в преподаването, знанията по психология, но и амбицията да допринесе за разрастването на коучинг програма за кариерно и личностно израстване и подпомагане на психичното здраве на кандидат-студентите. Според него добрите резултати изискват да бъде намерен най-подходящият и персонализиран подход към всеки ученик.


Logo

Защо сме най-добрите в кариерното ориентиране? 

  • защото имаме над 10-годишен опит в сферата на образованието в чужбина;
  • защото вече сме помогнали на над 3500 кандидат-студента да изберат подходящата специалност и университет;
  • защото познаваме много добре специалностите, университетите и какво точно се изучава в различните програми;
  • защото екипът ни се състои от млади кариерни консултанти, всеки от които е получил образованието си зад граница;
  • защото познаваме учениците и "говорим на техния език";
  • защото обичаме да правим нещата на практика, а не сухата теория;
  • защото използваме най-модерните и съвременни методи на кариерен коучинг;
  • защото предлагаме единствения по рода си кариерен курс, който е много иновативен и успешен. 

Възможности за курсове и индивидуални коучинг сесии:

Групов: Кариерен курс

Индивидуален: Индивиална кариерна консултация


Прочетете още:

Какво е кариерно ориентиране?

Защо е важно да направим правилен избор?

Методът "Кариерен Компас"

 

Logo