Нашите Кариерни Консултанти

01.08.2023

Кариерни консултанти и водещи на курса за Кариерно ориентиране:

 

Милена Генчева е основател и управляващ директор на UNIFY – единственият специализиран консултант за висше образование в Нидерландия и официален представител на холандските университети за България и UNIFY Academy - център за професионално обучение с дългогодишен опит в образователната сфера, кариерното ориентиране, личностния коучинг и консултациите в сферата на висшето образование..

Тя стартира идеята за компанията, която да е в помощ на българските кандидат-студенти, още докато тя самата е студент по Управление и Международни Консултации в Breda University of Applied Sciences – Университет по приложни науки в Холандия.

Милена Генчева има над 10 години опит в сферата на кариерното ориентиране и образованието в чужбина. Консултирала е над 1000 ученика, на които е помогнала да направят правилния избор на специалност и университет. Нейна мисия е да направи процеса на избор на професия вълнуващ и интересен, а учениците да са вдъхновени и успешни.

По време на работата си като кариерен консултант, разработва авторски метод, който комбинира най-добрите похвати на кариерното ориентиране, кариерното консултиране и кариерния коучинг в един модел, наречен "Кариерен компас“, който дава възможност на учениците и бъдещите кандидат-студенти да открият парченцата от пъзела им и да съставят своя кариерна карта.

Милена Генчева е професионален консултант, експерт в кариерното ориентиране,  акредитиран кариерен коуч и обучител. Използва иновативни похвати и методи, които е придобила от образованието си в Холандия, както и от редица международни обучения и не на последно място практическа работа с ученици и студенти. Според нея, индивидуалният подход към всеки ученик и неговите силни качества, е ключът към разковничето на въпроса "Коя е най-подходящата специалност?".

 


Ивайло Кръстев e завършил докторантура по „Психология“ във Великобритания. По време на следването си, Ивайло е работил по редица научни проекти и има експертиза в сферата на мотивацията, невропсихологията, когнитивните процеси и психичното здраве на индивида. Участвал е в редица международни конференции и като докторант е преподавал на други студенти. Впоследствие започва работа като асистент-лектор по психология в университета.

През 2021 г. се връща в родната България, за да стане част от екипа на UNIFY, мотивиран от мисията му да помага с опита и знанията си на всички бъдещи студенти, които са на прага да вземат едно от най-важните решения в живота си, а именно какво и къде да учат!

В кариерните курсове за професионална ориентация, той преплита не само опита си в преподаването, знанията по психология, но и амбицията да допринесе за разрастването на коучинг програма за кариерно и личностно израстване и подпомагане на психичното здраве на кандидат-студентите. Според него добрите резултати изискват да бъде намерен най-подходящият и персонализиран подход към всеки ученик.


Logo

Защо сме най-добрите в кариерното ориентиране? 

  • защото имаме над 10-годишен опит в сферата на образованието в чужбина;
  • защото вече сме помогнали на над 3500 кандидат-студента да изберат подходящата специалност и университет;
  • защото познаваме много добре специалностите, университетите и какво точно се изучава в различните програми;
  • защото екипът ни се състои от млади кариерни консултанти, всеки от които е получил образованието си зад граница;
  • защото познаваме учениците и "говорим на техния език";
  • защото обичаме да правим нещата на практика, а не сухата теория;
  • защото използваме най-модерните и съвременни методи на кариерен коучинг;
  • защото предлагаме единствения по рода си кариерен курс и кариерни семинари, които са много иновативни и успешни. 

Какъв метод на кариерно ориентиране и консултиране използваме?

Методът е създаден от нас и се нарича "Кариерен Компас" (прочетете повече за него тук).


Възможности за обучителни семинари, курсове и индивидуални консултации:

yes Маратон Кариерен Компас 2024 на живо в София, Пловдив, Варна и Бургас


Прочетете още:

Какво означава Кариерно Ориентиране?

За кого е подходящо?

Защо е важно да направим правилен избор?

Logo