Rotterdam Business School

Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences и е разположен в град Ротердам, Южна Холандия. В университета учат около 2500 студенти във всички програми – бакалавърски и магистърски.

2500 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Rotterdam Business School

rbs logo
 
UNIFY е официален и ексклузивен представител за България на Rotterdam Business School. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.
 
 
За университета: 
 
Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences и е разположен в град Ротердам, южна Холандия. В университета учат около 2500 студенти във всички програми – бакалавърски и магистърски.
 
Университета предлага не само образование по бизнес, но и стажове в сферата на бизнеса, обменни програми и практически насочени проекти – целта на всички тези неща е да подготви студенти на университета за кариера в международния бизнес. Основата на много от курсовете са реални случаи от бизнес индустрията, които са предоставени от международните компании-партньори на университета. Те предизвикват студентите да се научат да реагират бързо и да вземат правилните решения, основани на опит, умения, и образование.
 
В университета учат студенти от около 50 държави, което прави фокусът на програмите изцяло международен. Rotterdam Business School работи близко с индустрията и образователните общности в Европа, Азия, Африка и Америка, за да предлага на своите студенти глобален поглед върху бизнеса и опит, който им е необходим за реализация.
 
За града: 
 
Ротердам е един от най-големите и известни градове в Холандия, с население от над 620 000 души. Ротердам е известен с третото най-голямо пристанище в света - след Сингапур и Шанхай. Модерен и космополитен, Градът е мултикултурен и е дом на множество хора от цял свят. Известен е също и с нощния си живот, който е един от най-добрите в Холандия. Разнообразието от кафенета, ресторанти и магазини го правят атрактивен за хилядите чуждестранни студенти, пристигащи всяка година в Ротердам. 
 
 
 

Програми

International Business & Languages

Бакалавърска програма

International Business & Supply Chain Management

Бакалавърска програма

International Business Management

Бакалавърска програма

International Business for Asia

Бакалавърска програма

Master in Consultancy and Entrepreneurship

Магистърска програма

Master in Finance and Accounting

Магистърска програма

Master in Logistics Management

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo