Rotterdam Business School

Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences и е разположен в град Ротердам, Южна Холандия. В университета учат около 2500 студенти във всички програми – бакалавърски и магистърски.

2500 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Rotterdam Business School

rbs logo
 
UNIFY е официален представител за България на Rotterdam Business School. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.
 
 
За университета: 
 
Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences и е разположен в град Ротердам, южна Холандия. В университета учат около 2500 студенти във всички програми – бакалавърски и магистърски.
 
Университета предлага не само образование по бизнес, но и стажове в сферата на бизнеса, обменни програми и практически насочени проекти – целта на всички тези неща е да подготви студенти на университета за кариера в международния бизнес. Основата на много от курсовете са реални случаи от бизнес индустрията, които са предоставени от международните компании-партньори на университета. Те предизвикват студентите да се научат да реагират бързо и да вземат правилните решения, основани на опит, умения, и образование.
 
В университета учат студенти от около 50 държави, което прави фокусът на програмите изцяло международен. Rotterdam Business School работи близко с индустрията и образователните общности в Европа, Азия, Африка и Америка, за да предлага на своите студенти глобален поглед върху бизнеса и опит, който им е необходим за реализация.
 
За града: 
 
Ротердам е един от най-големите и известни градове в Холандия, с население от над 620 000 души. Ротердам е известен с третото най-голямо пристанище в света - след Сингапур и Шанхай. Модерен и космополитен, Градът е мултикултурен и е дом на множество хора от цял свят. Известен е също и с нощния си живот, който е един от най-добрите в Холандия. Разнообразието от кафенета, ресторанти и магазини го правят атрактивен за хилядите чуждестранни студенти, пристигащи всяка година в Ротердам. 

Програми

International Business

Бакалавърска програма

Master in Consultancy and Entrepreneurship

Магистърска програма

Master in International Supply Chain Management

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo