Northern Institute of Technology Management

С фокус върху глобалното управление и предприемачеството NIT квалифицира студенти и бизнес ръководители да управляват бъдещето.

30 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 1998

Northern Institute of Technology Management

В един бързо променящ се, дигитализиран работен свят се търсят специалисти, които могат да се справят с предизвикателствата на дигиталното бъдеще.

В NIT Northern Institute of Technology Management надарени и талантливи студенти от цял свят намират идеалната учебна среда, в която могат да научат иновативни методи и да реализират собствените си идеи.

Международната общност от студенти и преподаватели създава атмосфера, в която индивидуалното обучение е възможно чрез свобода и интензивна учебна подкрепа. В индивидуалните дигитални учебни пътеки, които се състоят от класна стая и групова работа, както и онлайн базирано обучение, студентите се насърчават да прилагат наученото и и да управляват отговорно.

Тъй като обучението в класната стая е вечер и през уикендите, програмата може да бъде завършена на непълен работен ден, в допълнение към докторска степен или като двоен магистър в комбинация с обучение в Хамбургския технологичен университет (TUHH).

В NIT Northern Institute of Technology Management Вие изучавате своята MBA или магистърска степен по технологичен мениджмънт индивидуално: В зависимост от личните Ви цели можете да завършите обучението си в NIT с една магистърска степен или двойна магистърска степен в комбинация с инженерство или наука Магистърска степен в Техническия университет в Хамбург (TUHH).

В NIT ще откриете модерна и гъвкава работна среда, която изградена на базата на иновативни концепции за обучение: преподаването не е фокусирано върху лекции, а по-скоро върху обучаването на студентите чрез много динамични, практични и социално интегрирани проекти. Модули от областите на класическия мениджмънт, саморазвитието, управлението на иновациите, основаването на компания и дигитализацията запознават студентите с предприемаческите предизвикателства на бъдещето.

Обучението в NIT има много предимства:

  • Практическа и проектно-ориентирана концепция за обучение
  • Международна и междукултурна общност
  • Близък контакт с индустрията: възможен стаж и магистърска теза в компания
  • Международни лектори от реномирани бизнес училища, университети и индустрията
  • Индивидуална обратна връзка от преподаватели и служители на NIT
  • Помощ при планиране на кариерния път след магистърската степен
  • Живот в кампуса: Модерни апартаменти в сградата NIT
  • Глобална мрежа от възпитаници и приятелства по целия свят

Кампус

Тези, които живеят в един от нашите студентски апартаменти в NIT се наслаждават на удобствата в кампуса. Сутрин те могат да закусват със студенти в Campus Suite, през уикенда могат да отидат да тичат около Aussenmühlenteich или да купонясват в Music Room.

Програми

Technology Management (M.A./MBA)

Магистърска програма

Technology Management (M.A./MBA)

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo