Запиши се за безплатна консултация с UNIFY!

Всички срещи и консултации в офиса на UNIFY и онлайн са безплатни. Нямаме ограничение във времето и количеството срещи, които ще са ви необходими в процеса на кандидатстване, тъй като вярваме, че всеки кандидат-студент има собствени потребности, които не винаги се запълват с една среща от половин-един час.

Всички консултациите се водят от образователни консутланти, които са учили в Холандия, знаят и могат да съпостявят всички програми и университети, и да отговорят на всички практически въпроси не само от професионален, но и от личен опит от живота им в Холандия.

Единственото ни изискване е срещите да са предварително уговорени, тъй като така ще е по-удобно и за вас и за нас. Работното време на офиса ни е от 09:00 до 18:00, от понеделник до петък. Предвид натоварения период в началото на учебната година, молим да проявите търпение и разбиране към факта, че календарът ни е запълнен с дни напред. Проверете всички свободни дати напред, така че да немрите удобен за вас слот.

Офисите на UNIFY са отворени и всички срещи се провеждат при спазване на мерките за безопасност. Имате възможност да избирате между среща на живо и онлайн конултация. Ако нямате възможност да посетите наш офис, то е възможно да направим среща  в ZOOM с наш консултант, независимо в кой град или държава се намирате.

Ако желаете да се възползвате от възможноста за безплатна консултация с UNIFY, то може да попълните тази форма и срещата ще бъде автоматично отбелязана в календара ни. 

 

Unify logo

София

0887717776

info@unify.bg

unify14

Варна

0888772779 / 0887027077

varna@unify.bg

unify14

Пловдив

0885005400

plovdiv@unify.bg

unify14

Logo