Запиши се за безплатна консултация с UNIFY!

Консултациите се провеждат в офисите ни или онлайн. Присъствието на родител е силно препоръчително. 

Всички консултации се водят от образователни консултанти, които са учили в Холандия, знаят и могат да съпоставят всички програми и университети и да отговарят на всички практически въпроси не само от професионален, но и от личен опит от живота им в Холандия. 

Безплатна консултация:

UNIFY предлага безплатна консултация с продължителност 30-60 минути, в която се включва:

Подробна информация за Нидерландия - условия за живот, ситуация с намиране на настаняване, местоположение, транспорт, социални аспекти. 
Информация за разходите за студентски живот в Нидерландия.
Подробна информация за образователната система в Нидерландия, националната програма за международна класна стая, акредитация на университети, видове университети, разлика между Research и Applied Sciences университети, възжможности за магистратури.
Информация за крайни срокове и програми с ограничени квоти /numerous fixus/.
Изготвяне на стратегия за кандидатстване, спрямо желанията на ученика.
Информация за основен пакет с документи, който се изисква за кандидатстване в университет в Нидерландия. 
Списък с възможни допълнителни изпити и задължителни документи.
Информация за студентската такса, начини на плащане, възможности за студентско финансиране, кредити, студентска субсидия, стипендия, работа за студенти и карти за градски транспорт.
Споделяне на личен опит от консултант, който също има опит в Нидерландия и има опит с изпращането на стотици кандидатури и студенти.
Информация за езиковите сертификати.
Създаване на профил на ученика с всички негови интереси в специализирана система, обсъждане на желани програми и университети.
Добавяне информация и контакти на родител, който също ще получава актуална информация по кандидатурата на студента.
Изготвяне на персонален план с индивидуални стъпки, които предстоят от момента на срещата до входа на университета. 

 

Безплатната консултация е подходяща за всички, които:

• Искат да се запознаят с образователната система и възможностите за кандидатстване и студентско финансиране в Нидерландия.

• Искат да изберат Нидерландия за страна, в която да продължат своето обучение и да съберат повече информация, насока за възможностите, необходимите документи и срокове за кандидатстване за различните програми. 

• Вече за избрали къде ще кандидатстват и търсят най-добрия за тях консултант, който ще им помогне с изготвяне на план за целия процес по кандидатстване.

 

Платена консултация (50 лв на час):

UNIFY предлага допълнитени платени консултации по преценка на ученика и родителите (предлагат се само след безплатна консултация), подходящи за: 

• Тези, които не са ориентирани към определена сфера на обучение и имат нужда от допълнителна насока и консултация.
• Тези, които са избрали програма и университет, но не са убедени, че това е правилната специалност за тях и имат нужда от допълнително проучване и детайлна информация за програмите/университетите/градовете.
• Тези, които имат специфични казуси и въпроси по конкретни условия, изисквания, документи, които не са включени в безплатната консултация.
• Тези, които имат нужда от сравнение на програми, преглед на изучавани предмети, кариерни възможности, реализация след завършване и контакт с текущ студент в избрания университет.

 

Срещите са предварително уговорени, тъй като така ще е по-удобно и за вас и за нас. Работното време на офиса ни е от 09:00 до 18:00, от понеделник до петък. Проверете всички свободни дати напред, така че да нaмeрите удобен за вас час.

Ако желаете да се възползвате от възможноста за безплатна консултация с UNIFY, то може да попълните тази форма и срещата ще бъде автоматично отбелязана в календара ни. 

 

Unify logo

София

0887717776

sofia@unify.bg

unify14

Варна

0888772779

varna@unify.bg

unify14

Пловдив

0885005400

plovdiv@unify.bg

unify14

Бургас

0887027077

burgas@unify.bg

Logo