Цени

Цени

Кандидатстването в университети в Холандия, на които UNIFY е официален представител е 100% безплатно. Списък с всички  приложни университети може да видите ТУК, a на всички изследователски TУК.

Всички наши услуги може да видите тук.  Те започват с консултация и избор на програма, възможност за допълнително кариерно ориентиране, минават през проверка и оформяне на документи, редакция на мотивационно писмо, подаване на документи към университетите, проследяване на процеса по успешен прием, цялостна комуникация с университета, подготовка преди заминаване и Pre-departure срещи и приключват на входната врата на университета в Холандия. 

Допълнителните услуги, които предлагаме на нашите студенти:

Консултации

Всички консултации се водят от образователни консултанти, които са учили в Холандия, знаят и могат да съпоставят всички програми и университети и да отговарят на всички практически въпроси не само от професионален, но и от личен опит от живота им в Холандия.

Безплатна консултация:
UNIFY предлага безплатна консултация с продължителност 30-60 минути, подходяща за всички, които:
• Искат да се запознаят с образователната система и възможностите за кандидатстване и студентско финансиране в Нидерландия.
• Искат да изберат Нидерландия за страна, в която да продължат своето обучение и да съберат повече информация, насока за възможностите, необходимите документи и срокове за кандидатстване за различните програми. 
• Вече за избрали къде ще кандидатстват и търсят най-добрия за тях консултант, който ще им помогне с изготвяне на план за целия процес по кандидатстване.
Платена консултация (50 лв на час):
UNIFY предлага допълнитени платени консултации по преценка на ученика и родителите, подходящи за: 
• Тези, които не са ориентирани към определена сфера на обучение и имат нужда от насока и допълнителна консултация.
• Тези, които са избрали програма и университет, но не са убедени, че това е правилната специалност за тях и имат нужда от допълнително проучване и детайлна информация за програмите/универ-ситетите/градовете.
• Тези, които имат специфични казуси и въпроси по конкретни условия, изисквания, документи, които не са включени в безплатната консултация.
• Тези, които имат нужда от сравнение на програми, преглед на изучавани предмети, кариерни възможности, реализация след завършване и контакт с текущ студент в избрания университет.

 

Превод и легализация
UNIFY работи в партньорство с агенция за превод и легализация на документи, с която сме договорили не само префернциални цени за нашите студенти, но и приоритетен превод. Когато се направи превод през нас, ние получаваме документите в необходимия формат и обработката им за подаване към университетите е много по-бърза.

Превод на стандартна академична справка 
(от СОУ или гимназия)
размер до 3 стр.

60 лв.
Превод на академична справка 
(от специализирано училище, профилирани гимназии, математически гимназии или техникуми) или друг вид гимназия с размер над 3 стр.
90  лв. 
Превод на удостоверение за завършен 10-ти клас
(задължително трябва да има направена нотариална заверка)
60 лв.

Превод на диплома за средно/висше образование
(задължително трябва да има направена нотариална заверка)

70 лв.

 

 

Услуги за кандидатстване в Холандия
UNIFY съдейства с кандидатсването във всички университети в Холандия без изключение. Ние работим с всички университети и познаваме всички колеги и процедурите по прием. Кандидатстването във всички университети, на които сме официалното представителство за България е напълно безплатно. Ако сте се насочили към университет, на който UNIFY не е официален представител, можем да ви помогнем не само от личния си опит /тъй като имаме студенти в абсолютни всички университети в Холандия/, но и с безспорната си експертиза като единствен специализиран консултант за образование в Холандия. За целта сме изготвили следните пакети.
Много често програмите, които избират студентите са такива с квота /Numerus Fixus/, което изисква допълнително време и подготовка не само на документите за кандидатстване, но и за последващата процедура по селекция, която отнема между 3 и 5 месеца.

Пакет "Solve & Evolve" БЕЗПЛАТНО КАНДИДАТСТВАНЕ:
 • Кандидатстване и всички услуги до входните врати на университети в Холандия, на които UNIFY е официален представител
 • Проверка, обработка, подаване на документите и получаване на писмо за прием
 • Изпращане на файлове, включващи подробна информация за настаняване, списък с проверени агенции, списък със сигурни сайтове, списък с достоверни групи за намиране на квартири, информация за осигуровки, информация за обезщетения на здравните застраховки, пътуване, регистрация в общината, списък с необходими документи, които се носят на място и достъп до скрита група с всички български студенти, приети в дадения университет
 • Участие в организирани Pre-departure срещи с всички студенти, които ще учат в един и същи университет
 • Организиране на родителска среща преди заминаване
Без такса

Пакет "Explore & Know": Преглед на документи при самостоятелно кандидатстване 

 • Включва обработка и проверка на документи по кандидатстване, редакция на мотивационно писмо и CV, подготовка на statament за кандидатстване, одобряване на course description при нужда, информация по допълнителни задачи и тестове.,
95 лв.*

Пакет "Grow & Glow": Преглед на документи и цялостна процедура по кандидатстване в университет, на който UNIFY не е представителство

 • Създаване на профил в системата на Министерството на образованието в Нидерландия, както и в системите за кандидатстване на университета. Проверка, обработка, подаване на документите, попълване на всички изисквания, цялостна процедура по кандидатстване и комуникация с университета до получаване на писмо за прием. След получаването на писмото за прием, комуникацията се извършва с университета директно.
195 лв.* 
Пакет "Spark & Embark" PRE-DEPARTURE: Kонсултация преди заминаване (за студенти, които не са кандидатствали с UNIFY) с предварително подготвени въпроси от студента и родителите му + предоставяне на файлове със следната информация: информация за настаняване, списък с проверени агенции, списък със сигурни сайтове, списък с достоверни групи за намиране на квартири, информация за осигуровки, информация за обезщетения на здравните застраховки, пътуване, регистрация в общината, списък с необходими документи, които се носят на място и достъп до скрита група с всички български студенти, приети в дадения университет) 250 лв. 

Пакет "Triumph & Flow":  Кандидатстване в университет, на който UNIFY не е представителство + всичко до входната врата на университета

 •  Кандидатстване и всички услуги до входните врати на университети в Холандия, на които UNIFY не е официален представител
 •   Проверка, обработка, подаване на документите и получаване на писмо за прием
 • Изпращане на файлове, включващи подробна информация за настаняване, списък с проверени агенции, списък със сигурни сайтове, списък с достоверни групи за намиране на квартири, информация за осигуровки, информация за обезщетения на здравните застраховки, пътуване, регистрация в общината, списък с необходими документи, които се носят на място и достъп до скрита група с всички български студенти, приети в дадения университет.
 • Участие в организирани Pre-departure срещи с всички студенти, които ще учат в един и същи университет
 • Организиране на родителска среща преди заминаване
395 лв.*

*При прилагане на пакета при избор на 2-ри университет, цената е намалена с 50%.

отстъпка 50%
Допълнителни Промо Пакети:   
Пакет кандидатстване в 4 бр. Академии с програма по Дизайн и креативни програми 590 лв.
Пакет кандидатстване в 2 бр. университети с програма Computer Science  450 лв.
Пакет кандидатстване в 3 бр. Технически Университети 560 лв. 
Пакет за кандидатстване в 2 бр. университети с програма Психология 495 лв.
NUMERUS FIXUS програми (кандидатстване в специфични програми с фиксирана квота до 15.01 и/или 1.02/01.03) +100 лв. на програма
LATE APPLICATION (късно кандидатстване): При желание за кандидатстване в програма в срок по-кратък от две седмици преди крайните срокове, обявени от университетите, на които UNIFY не е официално представителство +100 лв. на програма

 

Курсове
UNIFY Academy организира дипълнителни курсове за своите студенти. Курсовете са екслузивни, провеждат се в малки групи 6-8 човека и са с различна тематика, специализирани спрямо изискванията на холандските вузове.

Курс Unprepared подготовка на CV и мотивационно писмо 90 лв.
Кариерни Семинари 99-249 лв.
Индивидуална кариерна консултация 99-149 лв.
Консултация за избор на профил в училище 75 лв. 
Кариерен курс

449-596 лв.

Курс за подготовка за IELTS (online) 449 лв.
IELTS Mock Exam (Примерен тест) 90 лв.
Курс за подготовка за TOEFL home edition (онлайн) 100 лв. 
Курс по нидерландски език Ниво 1 и Ниво 2 250 лв/ниво
Курс за подготовка на портфолио за кандидатстване в програми с Дизайн и Арт в Холандия 250 лв.
Гейм курс: Създай своята първа видео игра 290 лв.

 

Допълнителни услуги

В Холандия има две допълнителни помощи, които се отпускат от държавата за облекчения от наема на квартирите и здравната осигуровка на студенти и работещи в Нидерландия. Процедурата изисква попълване на голяма документация на холандски език, но след това, всеки месец се получава финансова помощ по банковата сметка на всеки студент, който отговаря на условията. Може да проверите дали отговаряте на условията тук

Индивидуална консултация за преглед на портфолио  75 лв.
Индивидуална консултация за преглед на задача/игра за кандидатстване в програмите Game Design 75 лв.
Попълване на документи за държавен студентски кредит за плащане на таксата към университета 75 лв.
Попълване на документите за субсидията за наем на квартира 150 лв.
Попълване на документите за субсидията за здравна осигуровка 75 лв.
Консултация по договор за наем/квартира на холандски език 150 лв.
Подаване на документи за субсидия за работа 150 лв.

 

Logo