Мнения на студенти

Рада Лазарова

Рада Лазарова

International Business, HZ University of Applied Sciences

Момичетата от UNIFY са изключително готини и мили и направиха процеса ми за кандидатстване като разходка в парка. Препоръчвам агенцията на всички бъдещи кандитат-студенти, които са се ориентирали към Холандия.

Константин Купенов

Константин Купенов

Automotive Engineering, HAN University of Applied Sciences

Без огромната и своевременна  помощ на Силвия и Албена от UNIFY София, аз нямаше да успея да се запиша в срок за кандидатстването. Изключителната организация на фирмата направи възможно кандидатурата ми да се изпрати в готов вид.

Кристиян Стефанов

Кристиян Стефанов

Creative Media & Game Technologies, Saxion University of Applied Sciences

Със сигурност бих предложил UNIFY на бъдещите кандидат-студенти, защото те организират изключително много събития, на които идват представители от дадени университети – студенти, професори и др., които също могат да отговарят на всеки въпрос.

Фатме Фета

Фатме Фета

International Business, HZ University of Applied Sciences

UNIFY за мен не бе просто агенцията, чрез която кандидатствах, UNIFY бе подкрепата в трудностите, съветникът в несигурността и най-вече приятелски протегната ръка за помощ. От първа ръка получих отговор на всичките си въпроси, а те бяха поток от хиляди.

Елица Стоянова

Елица Стоянова

Creative Media and Game Technologies, SAXION University of Applied Science

Избрах UNIFY, защото се фокусират специално в обучението в Холандия, заради което можеш да получиш много повече информация. Също така е хубаво, че те свързват със заминали студенти, готови да отговорят на всичките ти въпроси. Екипът е невероятен.

Калоян Кръстев

Калоян Кръстев

Information Technology & Communication (ICT), Fontys University of Applied Science

Нещото, за което се радвам най-много е, че срещнах приятели от цял свят. Двамата ми най-близки приятели идват от Карибските острови и Албания. Може да срещнеш хора отвсякъде – Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Има много българи и смятам, че българското общество е силно изразено. Така че, ако имаш нужда, винаги може да се почувстваш като у дома си.

Кристин Сергиева

Кристин Сергиева

International Business, Avans University of Applied Sciences

Avans University е обявен за номер едно университет за 2017, а програмата International Business and Management Studies (вече преименувана само на International Business) е обявена за най-добрата сред същата специалност в другите холандски университети. Има адски много националности, като преобладават холандци, немци и българи. Според мен, университетът се отличава с това, че всичко на теория се прилага и в практиката под формата на стажове, проекти и различни задачи през годината или семестъра.

Слави Стоев

Слави Стоев

Creative Media and Game Technologies, Saxion University of Applied Sciences

Индустрията на игрите е винаги разрастваща се, за игрите специално има много авенюта: традиционната индустрия на конзолни и мобилните игри за забавление; виртуалната и модифицирана реалност (VR & AR); така нареченият ‘serious gaming’, с цел подпомагането на болните или инвалидите или като образователни програми. Дори и игрите да не са твоят главен интерес, винаги можеш да потърсиш подобна индустрия. Програмистите на игри може и да програмират за финансовия бизнес. 3D Художниците винаги се търсят и за архитектурни проекти.

Сияна Илиева

Сияна Илиева

Communication & Multimedia Design majoring in Game Design

Здравейте казвам се Сияна и съм студентка първа година в Холандия.  Изучавам Communication & Multimedia Design majoring in Game Design. Университетът в който изучавам CMD е Hanzehogeschool ( Hanze ) , който се намира в града Гронинген / Североизточна Нидерландия/.    Благодарение на UNIFY попаднах в една от най-уникалните среди и съм изключително щастлива с избора който направих. Кандидатстването мина превъзходно и беше изключително лесно,бързо и приятно. Служителите на UNIFY са млади,готини и позитивни хора и са винаги на среща да помогнат с всичко!  

Георги Костов

Георги Костов

ICT

Аз съм Георги Костов, 3та година във Fontys ICT, Айндховен. Специализацията  ми е pre-master. В момента си правя стажа в Маастрихт.

Константин

Константин

ICT & Software engineering

Казвам се Константин и съм от София. В момента живея в Айндховен, Холандия и съм първа година студент във Fontys University of Applied Sciences, бакалавър по специалност ICT & Software engineering.

Петя Дичева

Петя Дичева

Creative Business

Казвам се Петя Дичева, на 19 години съм и съм първа година в програмата Creative Business в Breda University of Applied Sciences.

Теодор Лорисов

Теодор Лорисов

Международен Туризъм Мениджмънт

Името ми е Теодор Лорисов и в момента съм първа година студент по Международен Туризъм Мениджмънт в Breda University of Applied Sciences.

Logo