IELTS курс

16.08.2021
IELTS курс

Сертификатът по английски е неотлъчна част от една кандидатура за Холандия, а добрият резултат със сигурност помага за приема. Вариантите за сертификати по английски език са три (TOEFL, IELTS, Cambridge), а най-популярният сред които е IELTS. Именно заради това ние в UNIFY организираме подготвителен курс по IELTS, който цели да ги запознае с формата на изпита и да им даде нужните знания и умения за успех на всеки един от четирите критерия - Listening, Reading, Writing и Speaking. 

За да улесним подготовката ти за IELTS, от UNIFY предлагаме специализиран, практически курс за подготовка, в който кандидат-студентите ще работят в малки, интерактивни групи и с помощта на дигитални материали. Курсът е съобразен с датите на изпита и ще се състои в продължение на 6 седмици по 7 часа или общо 42 учебни часа.

Курсът е изцяло онлайн (подходящ за ученици от цялата страна). Водещ е преподавател г-жа Ева Михайлова. Онлайн обучението ще се провежда на специална интерактивна платформа, разполагаща с видео връзка, споделяне на работната дъска и материалите на учителя и още много други функции, които ще направят курса възможно най-близък до реалната класна стая. 

Дати 2024:

 

Място Започва на Час Крайна дата Цена
Онлайн 06.07.2024 (Събота) 09:30 10.08.2024 449лв.
Онлайн 05.10.2024 (Събота) 09:30 09.11.2024 449лв.
Онлайн 06.10.2024 (Неделя) 09:30 10.11.2024 449лв.
Онлайн 12.10.2024 (Събота) 15:30 16.11.2024 449лв.
Онлайн 16.11.2024 (Събота) 09:30 21.12.2024 449лв.
Онлайн 17.11.2024 (Неделя) 09:30 22.12.2024 449лв.

В цената са включени необходимите материали и MOCК пробен изпит.  Курсът е подходящ и за 11-класници.

За да запазите място за курса, регистрирайте се тук.


Прочети повече за самия курс:

IELTS курсът към Unify предлага уникалната възможност за онлайн обучение - групови занимания с изразена индивидуална подготовка. Работи се по съвременна методология. Още в началото на курса участниците се събират във Фейсбук група, а впоследствие се създава общ чат. Във фейсбук групата се качват всички нови материали и ресурси. Всяка среща се записва и се качва в групата, за да бъде предоставен достъп на всеки курсист до занятията, които е пропуснал или би искал да преговори. В общия чат се провеждат дискусии и се задават въпроси през цялата седмица, защото подготовката не се състои само от груповите занятия. Преподавателят отговаря на въпроси по зададеното домашно, разяснява допълнително материала при необходимост, отделяйки индивидуално внимание на курсистите с цел до следващото общо занятие на всички въпроси да бъде отговорено и материалът да бъде усвоен.

В часовете се разглежда формата на изпита както и основните методи и стратегии за справяне с него. По време на курса ще бъдат направени общо 5 изпита. По време на тестовете преподавателят отговаря на въпроси, помага и насочва всеки ученик. По този начин курсистите не само свикват с натоварването и формата – те прилагат новите знания и се сблъскват с проблемите, които биха имали и на теста. Преподавателят води статистика за грешките на всеки ученик и при необходимост дава индивидуално домашно. В течение на курса ще бъдат разгледани всички видове писмени работи, които могат да се паднат на изпита, както и граматиката и лексиката, която е необходимо да бъде използвана в тях. Курсистите ще бъдат въведени в писането на академични есета. Всяка седмица преподавателят връща проверените текстове на учениците, заедно с рецензия и изисква от учениците да направят поправка на допуснатите грешки. По желание на групата може да се организира среща през седмицата, в която да се извършва поправка на живо (с live stream), в която преподавателят обяснява грешките, повтаря критериите и отговаря на въпросите на курсистите. Също така по време на курса всеки ученик има право на два индивидуални speaking-а, в предварително уговорено удобно време. Провежда се пробен speaking, последван от коментар от учителя. Вторият speaking може да бъде в края на курса, но нашият преподавател препоръчва да бъде непосредствено преди датата на изпита на ученика. Независимо дали ще се явите след  две седмици или два месеца вие запазвате правото на пробен устен изпит с рецензия и имате право на 40 мин консултация с преподавателя. След края на курса учениците получават 3 допълнителни пробни теста заедно с аудио записите към тях, като писмените работи продължават да бъдат проверявани от преподавателя.

Целта на курса е да подготви курсистите за формата на изпита. Необходимо е нивото на владеене на езика да бъде B2, но преподавателят ще предостави необходими материали и напътствия, ако забележи пропуски.

 

Евгения Михайлова

„Когато курсът започне лично се ангажирам да направя всичко възможно всеки един мой курсист да постигне целите си. Възприемам се по-скоро като ментор на екип, който има една обща цел - всеки да вземе изпита си с необходимия резултат и да има възможността да сбъдне мечтите си“

Ева Михайлова, преподавател


Мнения на ученици: 

Георги – резултат 8.5

„Като цяло съм много доволен от курса, изключително много ми хареса по-индивидуалния подход, който според мен помагаше на всички да изчистят най-честите си грешки и да повишат нивото в  по-слабите си области.“

Данелия – резултат 6.5

„Изключително добре структуриран и организиран курс, съчетаващ полезното с приятното. Материалът беше поднесен разбираемо и задълбочено от ерудираната ни и високо квалифицирана учителка, за което благодаря! Радвам се, че бях част от този курс!“

Мартин Георгиев – резултат 8.0

„Невероятен курс! Всичко беше кратко, точно и ясно с конкретната цел да ни подготви за изпита. Всичко, което можеше да ми хрумне като въпрос, беше разяснено и си личеше колко време и усилие преподавателката отделя за всеки курсист. Много съм доволен и даже вече го препоръчах на един приятел!“

 

Logo