Кариерен Курс на ЖИВО

01.04.2024
Кариерен Курс на ЖИВО

Кариерен Компас 2024 - Целодневен Кариерен Курс на ЖИВО

Предстоящи Дати Пролет-Лято 2024:

СОФИЯ - 18.05.2024, Събота, 10-16:00 часа
ПЛОВДИВ - 01.06.2024, Събота, 10-16:00 часа
ВАРНА - 15.06.2024, Събота, 10-16:00 часа
БУРГАС - 13.07.2024, Събота, 10-16:00 часа

(Подходящи за ученици от 10-12 клас, на които им предстои да изберат какво да учат в университет и бъдеща професионална ориентация.)

Програма на целодневния курс:

enlightenedGo Find Yourself: Първият компонент включва в себе си намирането на отговорите най-ключовия въпрос, които всеки ученик трябва да си отговори: "Кой съм аз?". В частта "Кой съм аз?" правим тестове и въпросници за определяне на интересите, личностния тип, открояваме силните и слабите ни страни, както и уменията и талантите на всеки.

enlightenedDiscovering Your DesiresВъв втората част на компаса работим в намирането на отговор на въпроса: "Какво искам?". Определяме личната мисия, визия и ценностите на всеки ученик. За целта използваме много коучинг инструменти, групови и индивидуални упражнения и ролеви игри.

enlightenedMapping Your Future: Третият компонент ни помага да си отговорим на въпроса "Какви са възможностите?". В тази сесия разглеждаме различните професии, предимствата и недостатъците на всяка една от тях, възможностите за реализация след различните специалности и анализираме до колко всяка от тях е подходяща за нас и футуристично разглеждаме нуждите в бъдеще. 

enlightenedUnlock Your Potential: Четвъртият и последен компонент ни помага, след като сме разбрали кои сме ние и какво искаме, да разберем как да станем по-добри и "Как да го постигна?". Главните теми тук са проактивността, умението да вземеме решения, мотивацията ни, формулирането на целите, изготвянето на план за действие и разбира се, реализирането му. 


Промо Пакети:

Маратон Кариерен Компас: 249 лв., вместо редовна цена 396 лв. (спестяваш 147 лв.)

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Какъв метод на кариерно ориентиране и консултиране използваме?

Методът е създаден от нас и се нарича "Кариерен Компас" (прочетете повече за него тук).

 


Прочетете още:

Какво означава Кариерно Ориентиране?

За кого е подходящо?

Кои са Кариерните експерти, водещи на семинарите?

Защо е важно да направим правилен избор?

 

Logo