Политика за поверителност

 

33467303 254289158478282 981048552782299136 n

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ЮНИФАЙ ООД

Юнифай ООд гарантира поверителността на вашите данни и Ви уверява, че те ще се използват в пълно съответствие с настоящата политика за поверителност на личните данни.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ

При попълване на регистрационната форма за участие на наше събитие за образование в Холандия, изискваме следната информация:
- Име и фамилия;
- Населено място;
- Данни за връзка, като мобилен телефон, имейл адрес;
- Местоучене, училище или университет;
- Друга информация, като предпочитана специалност за продължаване на висше образование;

При кандидатсване в университет в Холандия, изискваме следната информация:
- Име и фамилия;
- Адрес;
- Копие на лична карта;
- Данни за връзка, като мобилен телефон, имейл адрес;
- Местоучене, училище или университет;
- Друга информация, като предпочитана специалност за продължаване на висше образование;
- Копие на Диплома за завършено средно образование;

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Юнифай ООД изисква настоящата информация, за да Ви регистрира като участник в събитие за образование в Холандия. При изявено от Ваша страна съгласие, можем да:

- изпращаме на посоченият от Вас е-mail адрес периодична информация за Образованието в Холандия, нашите бъдещи събития и изложения, безплатното кандидатстване, възможностите за финансиране, какво предлагат водещите университети, както и много друга полезна информация;

- използваме предоставената от Вас информация, за да се свържем с Вас за процеса ви на кандидатстване в университет в Холандия и други кампании. Контактът може да се осъществи по имейл, телефон или други интернет или социални мрежи.

- използваме предоставената от Вас информация за процеса на кандидатстване в университет в Холандия, необходимите регистрации, създавана на студентски профил и избор на специалност;

ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Юнифай ООД няма да прехвърля личните Ви данни, които предоставяте за регистрация за наше събитие, освен ако са налични едно или повече от изброените по-долу условия:
- с Ваше съгласие;
- при изискване от закона или от съда;
- за защита на личната безопасност на потребителите на сайта на Юнифай ООД;
- на лица или университети, с които Юнифай ООД има договори за обработване на личните данни, за извършване на вътрешни операции, свързани с процеса на кандидатстване в университет;
- когато Юнифай ООД смята, че има нормативно основание за обработването им, обвързваща схема или договор, който поддържа принципите за коректно обработване и адекватно ниво на защита на личните данни.

Юнифай ООД си запазва правото да се свързва със съответните органи по свое усмотрение, ако забележи дейности, които може да са незаконни или да нарушават условията за ползване на личните Ви данни.

СИГУРНОСТ

Юнифай ООД не е в състояние да гарантира, че е невъзможно да настъпи събитие на неоторизиран достъп, но в качеството си на администратори на програмата за регистрация за събития, организирани от нас и подаване на документи през оторизирани системи на университетите в Холандия, Ви уверяваме, че Юнифай полага необходимите грижи за защитата на вашите лични данни и предотвратяването на неоторизиран достъп до тях чрез използването на подходяща технология и вътрешни процедури. Работим усилено и постоянно, за да гарантираме, че Вашите данни са максимално защитени чрез прилагането на най-добрите възможни технически, оперативни и организационни мерки.

ПРОМЕНИ

Юнифай ООД си запазва правото по свое усмотрение да променя, добавя или премахва която и да е част от тази Политика за поверителност изцяло или частично, по всяко време и без предварително предизвестие. Промените в тази Политика за поверителност влизат в сила при публикуването им на сайта на компанията. Ако вие продължите да използвате сайта след публикуване на промяна на тази Политика за поверителност, това ще се счита за приемане на съответната промяната.

ЗАБЕЛЕЖКА

Ако смятате, че каквато и да било информация за Вас е невярна или неточна, моля да ни информирате възможно най-скоро на посочените ни контакти: Юнифай ООД,+359877770732 или на адрес София 1407, ул. Емилиян Станев 2А, партер, офис 3. Ние ще коригираме своевременно всяка невярна информация.

Logo