HRC Culinary Academy

Academy of Culinary Arts

Основан през 2008

HRC Culinary Academy

UNIFY е официален представител за България на HRC Culinary Academy. Академията е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към академията, както и съдействие преди започване на учебната година.

За академията:

HRC Culinary Academy е кулинарна академията предлагаща най-достъпните програми на световно ниво, с гарантирано качество на полученото образование. Академията е акредитирана от Американската кулинарна федерация и е първата по рода си в Европейския съюз. Дипломата е призната от Hotelschool Ter Duinen в Белгия.

Академията стимулира възпитаниците си осигурявайки стажове в индустрията, даващи възможност за работа и практика с някой от най-добрите главни готвачи в света. Осигурените стажове са платени и са в повечето случай в САЩ където заплащането им е средно USD 2,500 на месец. Възможностите за стаж варират в различни престижни ресторанти и хотели, включително и ресторанти с зведа Мишлен.

Академията се намира в София и се помещава на солидните 2500 квадратни метра, включвайки 6 кухненски ателиета, шоколадова работилница, пекарна, тренировъчна винарна, компютърна зала, демонстрационен театър с близо 100 места и всичко необходимо за изграждане и прилагане на множеството знания. Специалностите предлагат обучение от 3 или 4 семестъра с включени стажове.

Академията има партньорство с банка, предлагайки нисколихвени студентски заем. Предлага се и настаняване в кампуса им Kitchen 59 в София.

Специалности:

  • Кулинарни изкуства
  • Управление и иновации в хотелиерството
  • Професионален сертификат
  • Сладкарство и пекарство
  • Студена и топла кухня

Кратки курсове:

  • Лятна академия за тийнейджъри

Програми

HRC Culinary Academy Programs

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo