HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences предлага качествено и практически ориентирано образование в иновативна, предприемаческа и международна среда.

35000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

3000 международни студенти

Основан през 1996

HAN University of Applied Sciences

 

 

UNIFY е официален представител за България на HAN University of Applied Sciences. Университета е също част от портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

 

За университета: 

HAN University of Applied Sciences предлага качествено и практически ориентирано образование в иновативна, предприемаческа и международна среда. Университетът се стреми да подготви своите студенти за среща с днешните предизвикателства на глобализацията комбинирайки ненадминато практическо обучение с индивидуално отношение към всеки студент. Освен това, една от главните отговорности на университета е да допринася за развитието на обществото.
HAN е един от 5-те най-големи университети по приложни науки в Холандия. Студентите в университета са около 30 000, от които 3000 са международни от около 70 различни националности. Студентите в университета могат да избират между 65 бакалавърски и 21 магистърски програми.

 

За града: 

Университетът е разположен в източна Холандия и има кампуси в Арнем и Наймеген. Разположен на река Рейн, Арнем е един от впечатляващите градове в Холандия с население от около 146 000 души. Намиращ се в близост до национален парк, Арнем предлага безброй възможности за разходки и отдих сред природата Множеството студенти, живеещи в градчето са предпоставка за ежегодни фестивали, развлечения и нощен живот. Наймеген също се намира в близост до Арнем, с население от почти 170 000 жители. Неймехен се слави с това, че е най-старият град в Холандия. Поради тази причина, множество старинни къщи, катедрали и музей привличат местни и чуждестранни туристи. Поради факта, че университета Радбауд установен в Неймеген, градът посреща ежегодно хиляди студенти и предлага чудесни условия за един незабравим студентски живот.    

 

Класации: 

Всяка година университета попада в топ 5 на класацията за най-престижни университети в Холандия и се смята за една от топ академични институции в региона от местните компании.

Програми

Automotive Engineering

Бакалавърска програма

Chemistry

Бакалавърска програма

Communication

Бакалавърска програма

Electrical and Electronic Engineering

Бакалавърска програма

Embedded Systems Engineering

Бакалавърска програма

International Business

Бакалавърска програма

International Social Work

Бакалавърска програма

Life Sciences

Бакалавърска програма

Master in Circular Economy

Магистърска програма

Master in Engineering Systems

Магистърска програма

Mechanical Engineering

Бакалавърска програма

Molecular Biosciences (Joint Degree)

Бакалавърска програма

Molecular Life Sciences

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo