International Business

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

International Business  е бакалавърска програма на английски език в HAN University of Applied Sciences.

Какво трябва да има под внимание производителя на коли преди да стартира нов модел? Какво е необходимо за ръководството на екип по продажби в Португалия? Студентите, завършващи програмата по International Business на International School of Business (ISB) знаят как да постъпят в тези ситуации и много повече.

В съвременния свят, където международните брандове наводняват пазара и глобалната конкуренция е свирепа, компетентните мениджъри са важни и търсени кадри. Тази програма по бизнес е практически ориентирана и е създадена, за да те направи добре обучен специалист в сферата на бизнеса, маркетинга и корпоративната комуникация.
По време на обучението си придобиваш обстойна теоритична основа във всички сфери на бизнеса и мениджмънта, след което прилагаш тези знания в различни практични групови проекти и задания.
Студентите на тази програма също така имат възможност да изучават чужд език – холандски, френски, немски или испански.

След втората година можеш да избереш една от следните специализации, в която да продължиш обучението си:

  • Finance
  • Organization & Change
  • Marketing & Sales
  • Supply Chain Management

Трерата и четвъртата година са фокусирани върху твоето въвеждане в индустрията чрез стаж, exchange програми и разработването на дипломна работа па специалността.

Местонахождение: Арнем, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на третата година и четвъртата година

Основни предмети: Marketing & E-business, Finance & Accounting, Change Management, Supply Chain Management, Digital Innovation, Research, Problem Solving and Decision Making, etc.

Възможни кариери: мениджърски и консултантски позиции в международни организации в сферите на финансите, маркетинга, комуникациите, човешките ресурси и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

 

Logo