Communication

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

Communication е бакалавърска програма на английски език в HAN University of Applied Sciences.

Коя е най-добрата маркетингова стратегия? Какъв тип рекламна кампания ни е нужна? Как може да привлечем вниманието на медиите? В днешния свят, където глобалната конкуренция е свирепа и международните брандове наводняват пазара, е много важно за компаниите да имат добър комуникационен мениджър, който знае отговорите на всички тези въпроси. Нуждата от експерти по маркетинг и комуникации е по-силна от всякога. С тази бакалавърска програма на International School of Business (ISB) - част от университета HAN - ще придобиеш ключови знания и умения, които ще отворят вратите на професионалната ти реализация в сферата на комуникациите и бизнеса!
Лекциите от тази програма се провеждат в малки групи от 30 студенти, което осигурява персонален подход към обучението на всеки един студент. Университетът наема много международни лектори, които да преподават и също така често като гостуващи лектори, които да споделят професионалния си опит в сферата. Акцентът на програмата е повече върху практиката, отколкото върху теорията. По време на обучението се изучава чужд език, като студентите могат да избират от холандски, френски, немски и испански.

Местонахождение: Арнем, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на третата година

Основни предмети: Digital Marketing, Intercultural Management, Marketing, International Communication and Culture, Research in Communication, Public Relations, Problem Solving and Decision Making, Media Production, Design and Branding, Personal Leadership,  Elective Courses.

Възможни кариери: в средни и големи организации в отдели по маркетинг и комуникации - (Junior) Marketing Communication Management, Public Relations Specialist, International Brand Manager, International Advertising Account Manager.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo