Life Sciences

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

Life Sciences е бакалавърска програма на английски език в HAN University of Applied Sciences. Класирана е като TOP Rated програма за 2020 г. според Keuzegids.

Медицинската и фармацевтичната индустрия постоянно търсят нови начини за превенция и лекуване на болестите. Фирмите от земеделската индустрия се опитват да намерят нови начини за оптимизиране на растежа на продукцията. Организациите, занимаващи се с проблемите на околната среда търсят иновативни решения на тези проблеми. Посветени професионалисти, работещи в лаборатории по целия свят са в сърцето на тези изследвания. Ти също може да станеш част от тях, ако учиш в HAN!

По време на обучението си в тази програма ще придобиеш теоритична подготовка, но също така и ще прекараш половината от времето си в лабораторна работа и изследвания. След като завършиш, ще бъдеш добре подготвен за пазара на труда и ще можеш да се реализираш в сферите на фармацията, хранително-вкусовата индустрия и здравеопазването!

По време на третата година студентите могат да избират от три специализации:

  • Molecular plant biology
  • Biotechnology
  • Neuroimmunology

 

Местонахождение: Наймехен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: мини-стажове и лабораторна работа през първата и втората година, както и по-дълъг стаж по време на третата година

Основни предмети: Cell Biology, Molecular Biology, Biochemistry, Microbiology, Genetics, Chemistry, Laboratory Mathematics, Mathematics, One-day mini internships, Minor courses.

Възможна кариера: в изследователска институция, в болница, в здравна агенция, във фармацевтична компания и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

 

Logo