International Social Work

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2022

International Social Work е бакалавърска програма на английски език в университета HAN.

Програмата International Social Work e ключът към отключването на вашата кариера в социалните дейности. Ставате доброволец и получавате практически опит. Правите социални проучвания. Учите се на управление на проекти. Придобивате умения за творческо решаване на проблеми. И много повече.
 
Най-голямата ценност на програмата International Social Work е практическата работа. Опитните преподаватели ви учат за най-новите изследвания в сферата на социалната дейности и ви дават разлчини разработки. След това ви водят на практика. Именно там се научавате да работите по сложни социални проблеми в общността.
Всяка учебна година ще имате работа като стажант. През първата година стажът ще бъе в международна компания в Холандия, а от втората година нататък ще можете сами да избирате къде да бъде стажът ви.

В третата и четвъртата година можете да изберете между някоя от следните специализации:  Community Development или Inclusive Society.

Ако искате да подобрите живота на хората около вас, то програмата International Social Work е точно за вас! 

 

Местонахождение: Наймехен, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализации: Community Development; Inclusive Society

Стаж: по време на третата година

Основни предмети: Psychology & Sociology, Voluntary and involuntary Contexts, Empowerment in Social Work, Contansting Target Groups;

Възможна кариера: социален работник, работа в неправителствени организации, работа със социално-слаби и страни от третия свят

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

 

Logo