Automotive Engineering

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

Automotive Engineering е бакалавърска програма на английски език в HAN University of Applied Sciences. След завършването ѝ студентите получават дипломата Bachelor of Science. Програмата е обявена за най-добра в сферата си за 2020 г. според класацията Keuzegids.
 


HAN University of Applied Sciences има повече от 70 години опит в образованието в сферата на автомобилната индустрия. Тази бакалавърска програма е предвидена за тези, които винаги са се интересували от моторни превозни средства и машинни технологии. Предизвикателствата, които се срещат в съвременната автомобилна индустрия са огромни, както и възможностите за кариера.
Програмата те научава на широк спектър от умения, които ще са ти необходими, за да посрещнеш нуждите на постоянно променящата се автомобилна индустрия. Ще получиш солидна основа по технични предмети като машинно строителство и дизайн на шаси. В същото време ще получиш и обучението в сфери като мениджмънт и комуникация.
Поради това, че фокусът на курса е към практическо обучение, ще работиш заедно с други студенти върху проекти, съсредоточени върху бъдещите автомобилни концепции.

Местонахождение: Арнем, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на третата година

Основни предмети: Mathematics, Vehicle Dynamics, Mechanics, Build my Company, Business Management, Manufacturing, Structural Design, Engine Technology, Electrical systems, Control engineering, Minor courses.

Възможна кариера: автомобилен инженер, инженер на електромобили

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo