Molecular Life Sciences

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

student werkt in lab

Molecular Life Sciences е магистърска програма на английски език в университета HAN, която се предлага както full-time, така и  part-time (part-time е с продължителност от около 4 години), защото голяма част от студентите я комбинират с работа в сферата. Тя е предназначена за хора, с подобен бакалавър и опит като лаборант по молекулярна биология, клетъчна биология или в биохимична лаборатория.

Програмата ще ти предостави съвременна информация и техники. Тя се провежда съвместно с HAN BioCentre, част от Industrial Microbiology Research Group. Ще ти преподават лектори от изследователската група на HAN и опитни гостуващи лектори от компании, изследователски институти и други университети.
Ти ще се учиш от вдъхновяващи проекти и срещи, които адресират съвренните проблеми в професионалната практика. Най-актуалната научна литература и интензивните дискусии с твоите състуденти и лектори ще те мотивират да бъдеш изцяло въвлечен в процеса на иновации. Това е твоят шанс да изградиш качествени контакти!

Местонахождение: Наймехен, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Production of Biomolecules, Vaccines and Diagnostic Tests, Drug Development

Възможни кариери: във фармацевтични компании; фирми, проивеждащи продукти за лична хигиена; в хранителната индустрия; научен изследовател; кандидат за докторантура

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo