International Business, campus 's-Hertogenbosch

Avans University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.08.2024

International Business, позната преди като International Business and Languages, е професионална бакалавърска програма в университета Avans и стартира за първи път през учебната 2018-2019 г. Специалността подготвя кадри, които искат да развиват кариера в глобална среда. След завършването, вие ще бъдете експерт в бизнеса в междукултурна обстановка.

Като предприемач по природа, вие обичате сами да поставяте целите си. Отворени сте към света, независими и с приключенски дух, вие сте граждани на света, които обичат да откриват нови начини на работа. Това, което правите, оставя следа и отпечатък в глобалния свят, като в същото време уважавате хората и планетата, която обитаваме. Вие сте родени да общувате и ентусиазирани да учите езици. Приемате предизвикателствата и обичате да работите в екип. 

Програмата е структурирана така, че да се съобрази с индивидуалността на всеки студент. Спрямо вашите лични интереси, опит и знания, вие ще развиете своя собствен път за обучение, докато работите по проекти в реална среда заедно с вашите колеги и предсатвители от разлините професионални сфери. Всяка учебна година е разделена на 2 семестъра. Вие ще избирате проектите си, стажовете и обученията, през които да преминете, за да постигнете очакваните резултати и да завършите като успешен бизнес кадър.

От втората година, ще имате възможност да изберете сфера на специализация. Ще пътувате в други страни, ще се срещате с предприемачи и ще правите проучвания. 3-тата и 4-тата година се прави тясна специализация (International Entrepreneurship или International Business), а дипломната работа ви работа ще се състои в проект за международна компания или проучване в Avans Centre of Expertise in Sustainable Business.

Местонахождение: Хертогенбош, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: втората или третата година в международна компания

Основни предмети: Marketing, Economics, Product Concept и два езика по избор

Възможни кариери: мениджър бизнес развитие, акаунт мениджър, бранд мениджър, мениджър бизнес иновации, маркетинг мениджър, мениджър логистика, търговски и маркетинг представител, ПР/комуникационен мениджър

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

 

Logo