Master of Animation

Avans University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 29.10.2024;14.03.2024; 23.05.2024

Animation е магистърска програма на английски в Avans University. Програмата е предназначена за практикуващи професионалисти и млади кадри, които са завършили своята бакалавърска степен и които искат непрекъснато да се позиционират като професионални кадри в сферата на анимацията.
Фокусът на програмата е върху огромния спектър от анимация в контекста на медиите, изкуството, дизайна, игрите и науката. Във всеки един от тези контексти се наблюдава търсене на не само специализирани кадри, но и по-скоро за кадри, които могат да съберат знанието и иновацията заедно, поставяйки нови дизайнерски въпроси и прилагайки нови методи за производство и продукция и нови начини за повествование. Програмата предвижда предоставянето на необходимата информация и контекст да помогнат на студента да може след това за се специализира индивидуално въз основа на неговата визия, амбиции, възможности и талант.
Тази магистърска програма е част от международната мрежа в сферата на анимация и предоставя на своите студенти директно сътрудничество с практикуващите професионалисти и с други образователни институции в Холандия и в чужбина. Нивото на програмата се приравнява към това на всички останали магистратури в тази сфера в целия свят и в същото време това е единствената магистърска програма по анимация в цяла Холандия.
Целта на тази магистратура е да повдигне нивото и качеството на знанията за анимацията у своите студенти, а също така и на стимулира ръстът на индустрията в световен мащаб.


Местонахождение: Хертогенбош, Холандия


Продължителност: 1 години


Основни предмети: Urban Screens, Collaboration, Authorship, Publication


Възможни професии: във филмовата, медийната и индустрия на игрите


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo