Finance & Control (international)

Avans University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.08.2024

Finance & Control е професионална бакалавърска програма на английски в Avans University. Студентите в тази програма придобиват мениджърски знания за счетоводството, икономиката, счетоводните разходи, риск мениджмънт, финансово счетоводство, фискално право и международен мениджмънт. Те ще придобият много добри знания и умения по статистика и финансова математика използвайки специализиран софтуер и в същото време ще получат бизнес навици като умения за провеждане на срещи и интервюта.
Студентите ще получат от 6 до 18 месеца опит в международна компания, а също така имат възможност за семестър в чужбина в някой от партниращите университети на Avans.
Finance & Control e международен еквивалент на холандската програма „Bedrijfseconomie", но студентите в нея учат предметите си на английски език и много от тях идват от чужбина. „Международното" в програмата е изучаването на много полезни неща от световната практика като например международно данъчно право, счетоводни правила, а също така и работата по много международни проекти. Лекторите в тази програма притежават обширен международен опит в работата и използват реални ситуации и примери в класната стая.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (първия семестър) в международна компания

Основни предмети: Statistics, Economics, International Business, Accounting, Risk Management, Strategic Management и други

Възможни кариерна реализация: финансов мениджър, счетоводител на разходите, финансов анализатор, инвестиционен анализатор, мениджър на приходите, риск мениджър и много други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo