Business Innovation

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2021

rsz diemen voorjaar2011 deel2 29
 
International Business Innovation Studies е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.
 
Целта на тази програма е да предостави на бизнес света агенти на иновацията, които да могат да помогнат на компаниите, в които работят да оцелеят и да се борят в тази ера на бързата промяна. Това са професионалисти, които гледат на бизнес средата от друга перспектива и виждат отвъд стандартните практики в бизнеса. Хора, които забелязват или създават възможности, разбират нуждите на потребителите,  винаги имат нови идеи, и  са способни да ги прилагат във вече съществуващия бизнес контекст.
 
В тази програма по бизнес иновации ти ще развиеш уменията си като изобретателност (иновации, развиване на концепции, креативно мислене, дизайн) и преподнасяне (изпълнение, планиране) и ще се научиш как да ги комбинираш и прилагаш към нови развития в международна среда.
 
Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия
 
Продължителност: 4 години
 
Основни предмети: Strategy & Marketing, Concept development, Cultural anthropology, Communication, Innovation strategies
 
Възможни кариери: мениджър бизнес развитие, мениджър промяна и иновации, продуктов мениджър, анализатор и много други в сферата на бизнеса
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
 
 
Logo