Creative Business

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

rsz den haag voorjaar 2011 1

Creative Business е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Как се организират фестивали и концерти? Как се развиват интерактивни игри? Каква е работата на маркетинг мениджър на мюзикъл? Ти си динамичен, креативен и имаш предприемачески дух? Тогава тази програма по медии и развлекателната индустрия е за теб!

Тази бакалавърска програма подготвя студенти за международни мениджърски позиции в сферата на телевизията, киното, радиото, музикалната индустрия, събитията и интерактивната медия и гейм индустрията. Като мениджър в глобалния свят на медията и развлекателната индустрия, студентите, завършили тази програма ще трябва да управляват хора от различен културен произход. Тези мениджъри управляват бюджети и наблюдават развитието на проектите и спазването на крайни срокове. Фокусът в тази програма е върху преприемачеството, креативноста и социалната ангажираност. Възможно е и избирането на специализация International Music Management.

Местоположение: Хага, Холандия

Продължителност: 4 години

Избираеми предмети: Event Productions, Film Studies, Artist Management, Art and Business of Gaming

Възможни кариери: организатор на концерти и фестивали, маркетинг мениджър, продуктов мениджър в музикалната индустрия, продюсър на предавания, асистент в медийна продукция

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo