Creative Business

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Creative Business е 4-годишна професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Как се организират фестивали и концерти? Как се развиват интерактивни игри? Каква е работата на маркетинг мениджър на мюзикъл? Ти си динамичен, креативен и имаш предприемачески дух? Тогава програма Creative Business е точно за теб!

Светът се променя и дигитализира с бързи темпове. Старите професии изчезват и се появяват нови. В наши дни организациите се нуждаят от хора, които виждат тези промени като потенциални възможности. Те се нуждаят от хора с търговска проницателност, за да развиват добри идеи. Хора, способни да проектират свежи и креативни нови медийни концепции, които ще им помогнат да постигнат по-голям търговски и социален успех.

Искаш да да развиеш тези концепции в бъдещата си роля на мениджър, предприемач или консултант? В програмата Creative Business ще се научиш да прилагаш тези планове и да тестваш колко добавена стойност създават. Ще работиш в изключително разнообразна международна среда и ще получаваш персонални насоки, когато правиш даден избор, като същевременно се справяш с реални предизвикателства, пред които са изправени компаниите в реалния живот. Creative Business обучава креативните бизнес лидери на утрешния ден.

Тази бакалавърска програма подготвя студенти за международни мениджърски позиции в сферата на телевизията, киното, радиото, музикалната индустрия, събитията и интерактивната медия и гейм индустрията. Като мениджър в глобалния свят на медията и развлекателната индустрия, студентите, завършили тази програма ще трябва да управляват хора от различен културен произход. Тези мениджъри управляват бюджети и наблюдават развитието на проектите и спазването на крайни срокове. Фокусът в тази програма е върху преприемачеството, креативноста и социалната ангажираност. Възможно е и избирането на специализация International Music Management.

Местоположение: Хага/Харлем, Холандия

Продължителност: 4 години

Избираеми предмети: Event Productions, Film Studies, Artist Management, Art and Business of Gaming, Personal Development.

Възможни кариери: организатор на концерти и фестивали, маркетинг мениджър, продуктов мениджър в музикалната индустрия, продюсър на предавания, асистент в медийна продукция

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo