Aeronautical Engineering

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Aerolab for Aeronautical Engineering - Inholland Composites

Aeronautical Engineering е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Винаги си искал да разбереш какво задвижва един самолет? Искаш да разбереш кои са най-добрите материали за използване при създаването му и коя е най-добрата форма, в която може да бъде създаден? Любопитен си как може да изчислиш всичко това? Тогава тази програма по авиационно инженерство е за теб! 

Аеронавигационното инженерство се фокусира върху проектирането и производството на самолети и компоненти на самолети. Ще придобиеш солидна техническа подготовка, което ще те направи атрактивен за работодатели в различни сектори - както в международната авиация, така и в автомобилната индустрия. Ще получиш добра теория, която ще приложиш на практика по време на стаж и чрез редица проекти.  И кой знае, може да преминете към магистърска степен при нашия „технически съсед“. Междувременно се възползвайте от личната атмосфера в Inholland. Тук бързо ще се почувствате като у дома си.

окусът на програмата по авиационно инженерство е върху създаването на дизайн и конструирането на самолети. В нея ти ще се научиш на основите на инженерната наука и ще придобиеш практичен опит по време на стажа си, който е включен в програмата. Тя е разработена съвместно с TU Delft и е в близко сътрудничество с него. Затова студентите от програма ще може да използват всички съоръжения на TU Delft, включително и университетската библиотека. Тук ще можеш да тестваш твоите конструкции във аеродинамичен тунел, композитна лаборатория или самолетен симулатор.

Структура на програмата

Има два компонента към тази бакалавърска програма в Inholland: основна специалност и специализации. Основната специалност е ядрото на програмата и ще заеме половината от твоето обучение. Тук ще придобиеш своите общи професионални знания и умения. Специализациите ще ти позволят да приспособиш последните две години към твоите лични амбиции и умения.

Методи на преподаване

Теория:
Първата част от програмата се състои основно от основни технически предмети. В допълнение на обучението по график, ще отделиш също време за самостоятелно обучение и провеждане на изследвания.

Проекти:
Теорията веднага се свързва с практиката. Ще работиш по различни проекти, за да се запознаеш с авиационните технологии. Ще се научиш да използваш различен софтуер за чертане и тестване.

Практика:
Потопи се в индустрията чрез екскурзии и посещения на компании. Още през втората година ще правиш стаж. През третата година ще правиш специализация.

Проучване:
От първата до четвъртата година ще работиш върху изграждането на изследователските ти умения. Ще правиш проучвания по време на всеки проект, включително стажа и дипломния ти проект.

След завършване на програмата, студентите получават диплома Bachelor of Science.

Местоположение: Делфт, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализации: Design and Development и Lightweight Structures 

Основни предмети: Aircraft Systems; Mechanics; Mathematics; Aerodynamics; Production Engineering; Materials Science.

Възможни кариери: тестов инженер; главен инженер; строителен инженер в авиационната индустрия.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo