Mathematical Engineering

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

rsz i amsterdam 018

Mathematical Engineering е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Информацията и взаимодействието й са основите на една организация -това прави ролята на инженерите на информационните технологии критична. Почти всички организации използват компютъризирани технологии, от глобалните мрежи и бази данни до обикновенните персонални компютри. Наборите от данни стават все по-големи с всяка година, което прави технологиите за тяхното използване и анализ все по-важни. Поради това, професионалисти в сферата на инженерната математика са изключително важни за поддържането на бизнеса. Тази бакалавърска програма по инженерна математика ще те превърне в един от тези професионалисти. Като такъв, ти ще бъдеш мотивиран, бързомислещ и ще се наслаждаваш на работата в динамична и специализирана среда.

Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Mathematics and Statistics, Software Development, Networking, Database  Management Systems and Big Data, Internet Programming

Възможни кариери: ИТ консултант, софтуерен инженер, мениджър база данни

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo