Applied Mathematics / Data Science

Inholland University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Applied Mathematics / Data Science е 4-годишна професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Чудил ли си се някога как приложенията за навигация определят най-бързия ти маршрут? Запитвал ли си се как се създават приложения за преводи или музикални плейлисти? Отговорът е: големи данни. Всичко това е възможно, благодарение на някой, който събира данните, за да създаде по-добри модели и алгоритми. Какъв е ефектът? Комфортен живот за всички хора, които използват тези джаджи всекидневно.

Applied Matehmatics / Data Science ти помага да се отличиш в разработката на софтуер, науката за данните и дори предприемачеството. С други думи, в тази разнообразна учебна програма ще получиш всички така необходими умения за бъдеща кариера в ИТ сектора, като я използваш за усъвършенстване на (цифрови) системи, мобилни мрежи, изкуствен интелект и организационни структури.

Почти всички организации използват компютъризирани технологии, от глобалните мрежи и бази данни до обикновенните персонални компютри. Наборите от данни стават все по-големи с всяка година, което прави технологиите за тяхното използване и анализ все по-важни и по-наложащи. Поради това, приложните математици и експертите по данни са изключително търсени в съвременния свят на ИТ и бизнеса. Тази бакалавърска програма по ще те превърне в един от тези професионалисти. Като такъв, ти ще бъдеш мотивиран, бързомислещ и ще се наслаждаваш на работата в динамична и специализирана среда.

Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализации: App Development и Deep Learning

Основни предмети: Python; English; Object-Oriented Programming; Calculus; Statistics; Logic; Databases; Linear Algebra; Introduction to IT; Software Engineering; Geometry; Algorithms and Datastructures 

Възможни кариери: ИТ консултант, софтуерен инженер, мениджър база данни

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo