Кандидатстване в Холандия

Кандидатстване в Холандия

Кандидатстването в университетите, на които UNIFY е официален представител, е напълно БЕЗПЛАТНО. В Нидерландия има ограничение от 4 кандидатури общо на студент, което е поставено от Министерството на образованието. Ако програмата, по която се кандидатства е "numerus fixus", то тогава органичението е до 2 програми. 

Тук може да видите:

enlightenedСписък с всичко, която UNIFY прави за своите кандидат-студенти напълно безплатно.  

enlightenedСписък с приложните университети, за които всичките ни услуги са безплатни. 

enlightenedСписък с изследователските университети, за които всичките ни услуги са безплатни.

enlightenedСписък с цените за кандидатстване в университети, на които не сме представителство, както и допълнителните ни платени услиги.

Нашето портфолио е от наистина подбрани, проверени и доказали се университети в Холандия. Всяка година кандидатстваме ученици за всички университети в Холандия. С гордост споделяме, че почти нямаме студенти, които да не са били приети в специалността по първото им желание. Работим в много тясно партньорство с университетите, като с всеки ден поддържаме взаимен контакт. Даваме най-актуална информация за всяка програма на своите студенти, а на кандидатурите ни се обръща специално внимание. Приоритетно, всички наши ученици получават писмата си за прием в най-кратки срокове. Именно поради тази причина, сме имали случаи, в които получаваме писмата за прием на наши студенти приоритетно.

След безплатната консултация със специализиран консултант за образование в Холандия на UNIFY, заедно ще изберем най-подходящите програми и университети. Ние ще ви дадем списък с необходимите документи, които трябва да подготвите в нужните срокове. Кандидатстването в Холандия е предимно по документи, но за някои специалностите има допълнителни изисквания, изпити, задачи, тестове, портфолио, скайп интервю с програмен координатор, а понякога има и изпити/представяне на място в университета пред жури/комисия (в зависимост от програмата). Ние знаем всички детайли, ще ви подготвим и ще сме до вас във всяка една стъпка от целия процес. UNIFY ще се погрижи за подготовката, обработката и подаването в срок на всички необходими документи. Ние ще проверим и редактираме мотивационното писмо и CV-то ви. 

Тъй като искаме да максимално полезни на нашите студенти, правим процеса по кандидатстване 100 % прозрачен. Студентският профил и регистрациите в университетите се правят с мейла на студента (а не мейли на UNIFY), за да може студентът да получава директно цялата кореспонденция с университета и да следи всяка една стъпка от процеса. 

enlightenedПроцесът по кандидатстване стъпка по стъпка може да видите тук. 


 

***НОВО***

 

Тъй като мисията на UNIFY е да е иновативна компания, предлагаща максимална продрепа и прозрачност в процеса на своите кандидат-студенти, ние създадохме нова онлайн платформа за кандидатстване в Холандия (за вход - натиснете бутона ВХОД над главното меню на сайта ни), разработена заедно с admission офиса на университетите в Холандия и обвързана с вътрешна CRM система.

В онлайн платформата всеки кандидат-студент на UNIFY ще има собствен профил, достъпен от телефон, таблет или лаоптоп и ще може да добавя програмите, за които кандидатства, да качва своите документи и да следи статуса на всяка една кандидатура. Платформата дава възможност за качване на стандартните документи, необходими за кандидатстване, които ще бъдат прегледани от консултанта му. След финализиране на избраните програми и финално одобрение на документите, студентът ще получава известия за всяка една стъпка - за датата на подаване на кандидатурата му, за статуса й, както и ще получава писмото си за прием, студентския си номер, достъпите до системите на университетите, потвърждението на мястото към университета и pre-departure информационните видеа и файлове. 

Подробна информация и инструкции за ползване, ще видите в профила ви. Можете да направите регистрация за онлайн платформата на UNIFY от ТУК.

За всякакви въпроси относно кандидатстването и необходимите документи може да се свържете с нас ТУК или да се регистрирате за безплатна консултация на нашия сайт ТУК.

Logo