Tourism Management

HZ University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

 

Tourism Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета HZ, която предлага на своите студенти международна среда, основана на изучаването на предмети и теми като мениджмънт, уелнес, спорт, здраве, спа и хотелиерство. Студентите в тази програма получават уникалната възможност да се специализират в сферата на туризма и уелнес индустрията.

В сферата на туризма и свободното време, а същи така в контекста на работа, възникват нови пазари с велики възможности в сферата на уелнес индустрията. В днешно време хората са загрижени за начинът на техният живот: тяхното здраве и качеството на живота им. Те търсят здравословен баланс между телата си и умът си. Програмата е разработена в съответствие с нарастващата нужда от мениджъри в сферата на уелнес и здравословния начин на живот в хотелиерската индустрия, а също така и професионални консултанти. Отличното ниво на обслужване и устойчивото развитие са ключови в този сектор. Ключови са също добрите професионалисти на мениджърско ниво, и в HZ University студентите получават най-добрата възможност да се присъединят към пазара като уелнес мениджъри.

След завършването на програмата, студентите ще се занимават с осигуряването на услуги в хотелиерската и спа индустрията (здраве, спорт, релаксации, лична грижа, диета и хранене). Студентите ще знаят как да разработват концепции за хотелиерството, вземайки под внимание нуждите на пазара и средата в която компаниите оперират.

Студентите ще разпознават нови трендове в сферата на спа индустрията и ще могат да превеждат тези трендове в нови инициативи в спа сектора или да предлагат подходящи консултантски услуги с внимание към начина на живот и здравето в големите организации. Бъдейки мениджъри, тяхното лидерство ще вдъхнови екипът и ще превърна работната атмосфера в едно позитивно място.

Възможни специализации:

  • Developing Hotels, Resorts and Parks
  • Guiding Gastronomy, Advancing restaurants
  • Stimulating visits by branding destinations, tours and events
  • Promoting Wellbeing & Healthy Lifestyle


Местонахождение: Влисинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: всеки семестър са включени малки тренировки в индустрията, а третата година е предвиден стаж от един семестър

Основни предмети: Sports, Spa Management and Health, Business Ethics и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo