Tourism Management

HZ University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

 Tourism Management |Online information session | HZ University of Applied  Sciences - YouTube

Tourism Management е професионална 4-годишна бакалавърска програма на английски език в университета HZ, която предлага на своите студенти международна среда, основана на изучаването на предмети и теми като мениджмънт, уелнес, спорт, здраве, спа и хотелиерство. Студентите в тази програма получават уникалната възможност да се специализират в сферата на туризма, свободното време и уелнес индустрията.

В днешно време хората са загрижени за начина си на живот: своето здраве и качеството си на живота. Те търсят здравословен баланс между тялото и съзнанието. Програмата е разработена в съответствие с нарастващата нужда от мениджъри в сферата на уелнес и здравословния начин на живот, в хотелиерската индустрия, а също така и професионални консултанти. Отличното ниво на обслужване, добрата организираност и устойчивото развитие са ключови умения в този сектор. Търсени са добрите професионалисти на мениджърско ниво, а в HZ студентите получават най-добрата възможност да се присъединят към пазара като уелнес мениджъри.

След завършване на програмата, студентите ще се занимават с осигуряването на услуги в туристическата, хотелиерската и спа индустрията (здраве, спорт, релаксации, лична грижа, диета и хранене). Студентите ще знаят как да разработват концепции и услуги, свързани с туризма и хотелиерството, вземайки под внимание нуждите на пазара и средата, в която компаниите оперират.

Студентите ще разпознават нови трендове в сферата на туризма и ще могат да превеждат тези трендове в нови инициативи в спа сектора или да предлагат подходящи консултантски услуги, насочени към начина на живот и здравето в големите организации. Като мениджъри в този сектор, вашето лидерство ще вдъхнови екипът ви и ще превърна работната атмосфера в едно позитивно място.

Възможни специализации:

  • Developing Hotels, Resorts and Parks
  • Guiding Gastronomy, Advancing restaurants
  • Stimulating visits by branding destinations, tours and events
  • Promoting Wellbeing & Healthy Lifestyle

Местонахождение: Влисинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: всеки семестър са включени кратки практики в индустрията, а стажът е предвиден един семестър през третата година

Основни предмети: Marketing, Hostmanship, Human resources, Operational management, Business modeling, Cultural communication, Organisation cultures, Digital intelligence и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo