Civil Engineering

HZ University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

 Image result for civil engineering

Civil Engineering е професионална бакалавърска програма на английски в университета HZ, която се специализира в бреговото инженерство. Тази сфера от строителното инженерство се занимават със сгради под и на земята, хидравлично инженерство, изграждането на инфраструктура, мостове, бентове и язовирни стени, диги и канали.

Очаква се до 2050 г., 80% от световното население да живее в така-наречените делта области. В тези региони, където реките срещат морето, има нарастващи предизвикателства поради промяната в климатичните условия. В качеството си на civil engineer, вие ще разрешавате проблеми касаещи бреговата сигурност и градското наводняване, както и ще допринасяте за безопасността в делта регионите по света.  

По време на обучението си научавате всичко за проектирането и изграждането на големи конструкции и управлението на огромни международни проекти. Примерите включват Панамските шлюзове в Панамския канал; тунелът под Ламанша, който свързва Обединеното Kралство с Франция; и великолепните Палмови острови в Дубай.

Тази програма в HZ ще ви предостави не само теоретични, но и практически знания и умения. Още от самото начало на обучението ви ще прилагате теорията на бъдещата си област на работа в реалната практика. По време на лекциите ще работите по (международни) задачи от професионалната област, ще имате възможност да направите два професионална стажа в компания в Холандия или в чужбина и ще можете да изберете minor програма (6-месечна програма, чрез която допълнително се специализирате в компания по ваш избор). По този начин вече придобивате богат трудов опит по време на обучението си и ще бъдете оптимално подготвени за кариерата си.

Местонахождение: Влисинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (първия семестър)

Основни предмети: Constructional Designing, Water Management, Design and Maintenance Infrastructure и други

Възможни кариери: инженер-планировчик, ръководител строеж, дизайнер, ръководител водни ресурси в градска среда, структурен инженер, консултант или проектен мениджър, като експерт в хидравличното инженерство и бреговата защита.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Тук може да гледате семинар на лектор в програмата по Civil Engineering в HZ:

Logo