Information and Communication Technology

HZ University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Home - Insight Of ICT

Information and Communication Technology (IT) е 4-годишна бакалавърска програма в HZ University of Applied Sciences, която стартира през септември 2020 и специализира в програмиране и управление на софтуерни системи. В програмата студентите ще научат как да намират най-добрите софтуерни решения, да съсдават нови приложения, да съветват бъдещите си клиенти за най-добрите методи на кибер сигурност и запазване на информация в "облака". Възможностите в тази програма са безкрайни. Базирана въз основа на най-модерните и съвременни технологии, студентите ще работят в екип в търсенето на изобретателни решения в сферата на бизнеса и технологиите.

Искате ли да работите в един от най-иновативните и водещи сектори в момента? Имате ли интерес и влечение към технологиите, иновациите и креативните решения? Искате ли да измисляте, разработвате или програмирате софтуерни приложения като използвате най-съвременните методи и програмни езици? Ако отговорите са "да", то тогава не се колебайте да изберете ICT в HZ!

Местоположение: Мидълбърг, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализация: Трета година. Може да си изберете една една от следните специализации:

Стаж: Четвърта година 

Основни предмети: Computer Science, Game Development, Modern Software Development, Business Value Creation, Data Science.

Възможни кариери: IT консултант, Софтуерен инженер, Информационен инженер, Web Developer (Front-end или Back-end), "Cloud" инженер. 

Може да гледате семинар за ICT програмата в HZ на следното видео:

Logo