Industrial Engineering and Management

HZ University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Industrial Engineering and Management е професионална бакалавърска програма на английски в HZ University. Тази програма те учи как да използваш технологии, мениджмънт и икономика по начин, по който ще си способен да подобриш процесите на производство, да направиш производствата по-печеливши и по-устойчиви.

Програмата е на английски, защото е насочена към това, студентите да работят по целия свят след като завършат. Ясно е, че основните предмети ще са технологии и поддръжка, но също така и мениджмънт – лидерство и преговори. Студентите ще се занимават с изчисляване на прогнозните разходи, ще правят графици и доклади, а също така и ще правят презентации. Те ще се научат как да помагат на фирмите да затвърдяват своите позиции като спестяват разходи за поддръжка. Също така, програмата предвижда посещения на различни компании – в Холандия и в чужбина.

Този бакалавър е подходящ за хора, които имат интерес към технологиите и се интересуват от начина на работа и процесите, които протичат в една машина. След завършването на програмата студентите получават Bachelor of Engineering (BEng).

Местонахождение: Влисинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година за около пет месеца в Холандия или в чужбина

Основни предмети: Materials Management, Cost Analysis, Planning and Execution, Logistical Materials и други

Възможни кариери: консултант по поддръжка, мениджър поддръжка, проектен мениджър, инженер по сигурността и много други

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

 

Industrial Engineering & Management | Online Information session | HZ University of Applied Sciences:

Logo