Industrial Engineering and Management

Avans University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.08.2024

Бакалавърската програма Industrial Engineering & Management изцяло се фокусира върху управлението на международната поддръжка на различни машини и компании.

Всеки ден стотици хора летят със самолети. Вашата задача е да подсигурите изправността на тези самолети. Вие управлявате поддръжката на големи кораби, на големи технически компании, както и на правителства. Не вие извършвате тази поддръжка, но сте отговорни тя да се случи.

Имате интерес към технологията и обичате да работите с хора от различни страни. Вие бързо разбирате как работят машините. Знаете какви стъпки трябва да предприемете, за да проработи една машина. Умеете да убеждавате и да говорите с хора. Ако отговаряте на тези критерии, то този бакалавър е именно за вас.

Управлението на поддръжката е все по-важна част от работния процес на много компании. Вие ще работите в близка връзка с някои от най-големите компании в света. Ще се обучавате със студенти от цял свят, а самата програма е практически ориентирана. По време на обучението си ще преминете през т.нар. фаза на завършване - по време на нея ще придобиете реален работен опит, който може да изберете да получите навсякъде по света.

Този бакалавър е признат от престижната класация Keuzegids HBO 2016 за една от най-добрите Industrial Management програми.

Програмата е в близко сътрудничество с т.нар. Brainport на Холандия - град Айндховен, който е гласуван многократно като най-умното място в Холандия и Европа. Тази близка връзка между бакалавъра по Industrial Engineering and Management и Brainport осигурява отлични кариерни възможности на завършващите този бакалавър. 

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (5 месеца в Холандия или чужбина)

Възможни кариерна реализация: Мениджър по Подръжка, Консултант по подръжка, Мениджър Проекти, Инженер по подръжка,надеждност и управление. 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo